Patron reținut de polițiști după un conflict!

Un patron de magazin din cartierul buzoian Micro XIV a fost încătușat și reținut de polițiști 24 de ore pentru ultraj!

Conform IPJ Buzău bărbatul de 42 de ani a devenit agresiv la adresa polițiștilor intrați în magazin pentru a verifica purtarea măștii.

Patronul nu purta mască, a refuzat să se legitimeze și a adresat injurii la adresa organelor de control.

Comunicat IPJ Buzău

„Ieri, în timpul verificărilor cu privire la respectarea măsurilor de protecţie
sanitară în zona unităţilor de alimentaţie publică, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au verificat o societate comercială de profil de pe raza de competenţă.
La controlul efectuat au fost găsite o serie de nereguli cu privire la portul măştii de protecţie în incinta magazinului prin faptul că personalul societăţii fie nu purta mască, fie era purtată necorespunzător.
Poliţiştii au adresat recomandări pentru a se conforma prevederilor legale. În acest context, administratorul societăţii ar fi manifestat un comportament agresiv la adresa polițiștilor.
Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Buzău, a fost sancţionat
contravenţionale conform Legii 61/1991 și Legii 55/2020, pentru refuzul de a se legitima și pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.
Totodată, față de buzoian s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ultraj”.

În caz că dorește, patronul are posibilitatea, la ieșirea din arest să prezinte către buzoienii.ro și punctul său de vedere asupra celor întâmplate (adresa de contact e indicată mai jos).

loading...

5 comentarii la „Patron reținut de polițiști după un conflict!

 • De asta de 10 ani n-am mai intrat in vreun butic, merg doar la supermarket, mai bine ajung taxele la buget si profitul in strainatate decat in buzunarele unor buticari fara scrupule, cum sunt marea majoritate.

 • Tot mai multe astfel de incidente vom vedea, pe măsură ce continuă să fie impuse obligaţiile anti-COVID, de care mulţi efectiv s-au săturat, nu le mai suportă (deşi purtatul unei măşti şi să păstrezi o distanţă faţă de cei din jurul tău nu constituie vreun cine ştie ce efort).
  De-aia vedem astfel de indivizi tot mai nervoşi, recalcitranţi, răzvrătiţi (de parcă nu era de ajuns că sunt ignoranţi şi iresponsabili).

 • 1-Principala vina o poarta anii basisti si iohannisti in care Politia a fost balacarita, marginalizata, terorizata si batjocorita de catre un betziv si un escroc de case dobandite cu acte false, aflati vremelnic la Cotroceni.
  Acesti inconstienti au incitat cetatenii sa ignore politistii la protestele ,,pasnice” si neautorizate, au facut presiuni asupra politistilor (si jandarmilor), i-au speriat. Petrov a disponibilizat in 2011-2012 un numar de 18 000 politisti, suparat de evenimentul cu sepcile aruncate peste gard si de strigatura: ,,Iesi afara….”. Au ramas comune intregi fara politisti sau cu 1-2.
  Escrocul de case s-a axat in special pe Jandarmerie. Nu mai era mult si urma chiar desfiintzarea Jandarmeriei. A incurajat ignorarea Politiei participand el insusi la un protest neautorizat. A stimulat bandele de huligani ale lui Dide, Dinita, Bot si Marian Ceausescu sa-i urmareasca ,,pas cu pas” si sa-i agreseze in public pe liderii opozitiei. Stiindu-se sub a cui protectie mafiota actioneaza acesti huligani, politistii evitau sa intervina.
  2-Legile imbecile care duceau automat la condamnarea politistului sau la mari probleme profesionale, daca acesta folosea in mod chiar si justificat armamentul impotriva unui infractor.
  3-Lipsa unei structuri eficiente in Politie apte sa depisteze, anchetze si sa-i elimine din Politie pe cei corupti. Fenomen valabil si in prezent, DGIPI cu exact acest rol fiind o structura interna de opereta si total ineficienta.
  Toate acestea au incurajat evenimentele actuale de nesupunere in fatza politistilor…….[Leo]

 • Polițistul “agresat” este cel care a avut conflict cu senatorul Popa, în urma cu câțiva ani. Atunci lucra la rutieră, acum lucrează la ordine publică. Acesta a fost încadrat direct, fără școală, în urmă cu câțiva ani, la București, la paza sediilor poliției.
  Deci, un om pregătit profesional…

 • Leo, asta e trendul international, fara politie, fara jandarmerie, liber la talharit, furat, mai ales pentru minoritati, institutii umilite de catre politicienii liberali, tribunale si sedii de politie asediate, evacuate si ocupate de “activisti” criminali sustinuti politic. Asta mana in mana cu dezinformarea masiva in presa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.