Patru anunțuri de la poliție într-o zi! Autori de 16, 18, 30 și 36 de de ani!

1 Tâlhărie (furt prin violență). Autor de 18 ani

 Joi, la ora 13.15, polițiștii au fost sesizați prin 112. O brăileancă de 32 de ani a fost deposedată prin forță de suma de 200 de lei. Din cercetări a reieșit că fapta s-a comis în timp ce femeia se afla în zona unei parcări de la ieșirea din municipiul Buzău.

Bărbatul ar fi sustras banii din geanta victimei, iar la solicitarea acesteia de a-i restitui, bănuitul ar fi amenințat-o cu acte de violență.

 Agresorul este un buzoian de 18 ani, depistat la scurt timp după comiterea faptei. A fost reținut pentru 24 de ore, iar azi judecătorul va decide asupra arestului preventiv de 29 de zile.

2 Tentativă de furt la Glodeanu Sărat. Hoț de 16 ani

 Ieri, poliţiştii buzoieni au identificat și depistat principalul bănuit în cazul unei tentative la furt calificat, un buzoian de 16 ani.

Noaptea trecută, tânărul a încercat să pătrundă în sediul magazin (produse fito-sanitare) de pe raza comunei Glodeanu Sărat, cu intenția de a sustrage bunuri. Societatea comercială are ca obiect de activitate comercializarea de produse fitosanitare. A forțat sistemul de închidere tip grilaj ce asigura ușa de acces în incintă, dar fără a reuși să pătrundă în locație.

3 Furt portofel din mașină

O buzoiancă de 35 de ani din Stâlpu a rămas fără portofelul cu 3000 de lei, sustras din mașină de un buzoian de 30 de ani. Prejudiciul a fost recuperat integral. Hoțul a fost reținut ieri pentru 24 de ore, iar azi judecătorul va decide asupra arestului preventiv de 29 de zile.  

4 Furt din locuință

 Ieri, polițiștii din Grebănu (lângă Rm. Sărat) au identificat principalul bănuit de săvârșirea unui furt din locuință – un bărbat de 36 de ani, din Grebănu.  

Bănuitul ar fi pătruns prin efracție în locuința păgubitului din Grebănu, de unde a sustras mai multe unelte electrice și alte bunuri de uz gospodăresc.

Partea vătămată a estimat prejudiciul la 4000 lei, prejudiciu recuperat de polițiști în procent de 50%.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „Patru anunțuri de la poliție într-o zi! Autori de 16, 18, 30 și 36 de de ani!

  • Vă cam încurcați în declarații!La prima știre scrie ,,Autor de 16 ani.” în relatarea știrii scrie ,,Agresorul este un buzoian de 18 ani…” ,la a doua știre ,,Tentativă de furt la Smeeni…” ,în știre scrie ,,…magazin de pe raza comunei Glodeanu Sărat…” !Hotărâți-vă oameni buni!

  • Pentru Ardelean. Mulțumim pt. sesizare. Am făcut corecturile necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.