„Patru pensionari s-au călcat în picioare! Ori au luat-o angajații ori ne cred proști”

Am aflat întâmplător că la noul LIDL din Buzău au avut în această săptămână reducere la pulpa de porc. Au făcut reclama la tv și pe pliante etc. Dar, în același timp am aflat că nu au depașit zilnic 15 kg de carne. Azi au avut doar 6 kg pulpa de porc redusă! O vânzătoare povestea că 4 pensionari s-au călcat în picioare azi la ora 07.30 pt cele 6 kg reduse. RUȘINE! Ori au luat-o angajații ori ne cred proști!”, a postat un buzoian pe facebook.

Interesante au fost și comentariile la această postare.

*Chestia cu reducerile este doar o înșelătorie ca să mergi în magazin, poate mai cumperi și altceva.

*Pai, doar 6 kg expirau…ce e greu de înțeles ?

*Faci reclama la TV si prin pliante pentru 6 kg de carne ce expira? Pe bune?

*Ce este la preț mai avantajos este luat de ei. Conform politicii magazinului, teoretic, ei nu au dreptul, dar regulamentul este mai mult pe hârtie .

*Am fost dimineața după un generator de curent. Surpriză, nu aveau pe stoc, dar oferta era în ziua respectivă și am intrat imediat ce s-a deschis magazinul. Mincinoși!

*Oricum eu sunt hotărât să opresc aceasta minciună cu o plângere la OPC

Altul: „Eu sunt pățit la Carrefour”

Aveau o boxă audio portabilă la ofertă. De la 700 de lei la 399. La televizor se făcea în draci reclamă. Merg la magazinul din Buzău și ăia zic că nu au niciuna. Plec resemnat și văd pe unul cu însemnele magazinului că vine în urma mea și își bagă o boxă de-aia mașină. M-am întors și am vorbit cu managerul sau șeful raion electronice. Se numea Toma parcă. I-am zis că voi face reclamație la sediul central și peste tot pe Facebook. Tot susținea că nu au avut niciuna. Am făcut sesizare la sediul central și am scris peste tot. Au venit în aceeași zi control. Au descoperit că au avut 22 de bucăți din care 15 erau cumpărate de angajați! Diferența era în magazie! Imediat am fost sunat și mi-au dat una. Deci, mai degrabă cred că sunt luate de angajați”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.