Patru pietoni loviți precum popicele de un Logan pierdut de sub control de o șoferiță. Accidentul s-a produs în afara carosabilului în dreptul unei societăți de dezmembrări auto dintre G. Câlnăului și Potârnichești

Patru persoane care stăteau de vorbă în afara mașinilor în dreptul parcării din fața unei societăți de dezmembrări auto situate pe DN 2 E85 între Gura Câlnăului și Potârnichești au fost lovite precum popicele de un Logan roșu scăpat de sub control de o șoferiță care venea dinspre Rm. Sărat înspre Buzău.

Toate cele patru persoane, accidentate mai grav sau mai ușor, au fost preluate de ambulanțe și duse la spital. Loganul nu a lovit doar persoanele din fața centrului de dezmembrări ci și două mașini ce staționau acolo. 

Se pare că șoferiței i-a fost distrasă atenția de o tamponare ușoară care avusese loc puțin mai devreme pe celălalt sens de mers între un autoturism și o dubă.

Femeia s-a uitat într-acolo și a scăpăt controlul propriei mașini, astfel că a rezultat un incident mult mai grav.

Șoferița de pe Logan nu a fost accidentată, dar este sub șocul accidentului produs. 

Traficul nu este blocat, mașinile implicate fiind în afara carosabilului. la fața locului se află dislocate mai multe echipaje de poliție pentru a ancheta cele două evenimente rutiere.

Auraș Tereacă 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.