Pe aici va fi nebunie! Acum trece o mașină la câteva minute

Se numește strada Principală.

În fapt, e o uliță banala din Mărăcineni pe care acum trece o mașină la câteva minute.

În general – autoturismele celor care au case în zonă.

De săptămâna viitoare însă pe aici vor trece MII de mașini pe zi.

Cu o mică exagerare jurnalistică se poate spune că va fi nebunie, iar liniștea riveranilor va fi spulberată dintr-o dată pentru patru luni cel puțin.

Cum așa ? Foarte simplu.

Dacă vor vira dreapta de pe E85 pe strada Principală (vezi foto de mai sus) șoferii vor câștiga câteva minute bune pe care altfel le vor petrece așteptând în coloană să acceseze podul de la Mărăcineni.

De pe strada Principală se va ajunge pe DJ 203 K, iar de acolo după câteva sute de metri se va vira stânga pe lângă Poliția din Mărăcineni pe strada Albanopol.

În capătul acestei străzi Albanopol, care e și asfaltată, șoferii vor putea accesa podul militar de pontoane peste râul Buzău.

Drumul se va continua de cealaltă parte a râului Buzău (vezi foto mai sus) cu ieșire pe Șoseaua de Centură în dreptul magazinului Arabesque (lângă Dedeman).

De pe Șoseaua de Centură, buzoienii vor putea intra în oraș pe la Fabrica de Bere, iar cei în tranzit își vor continua drumul înspre București, Ploiești și Slobozia.

Citește și articolul: Până la urmă, această trecere de pietoni va dispărea. Nu se va mai pune nici semafor cu buton

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.