„Pe ăsta nu-l vede nimeni ?”

Începutul lucrărilor la trotuarele de pe Bd. Unirii, scoate la iveală diverși „monștri” ai trecutului, când ocuparea domeniului public era încurajată și nu stopată de autorități.

După cazul „sălii de jocuri” din Unirii Nord (CLICK AICI), un alt cititor ne-a trimis sesizarea și fotografiile de mai jos:

„Hei, pe ăsta nu-l vede nimeni ? Priviți cum a mușcat cu balconul din trotuar! Tot pe Bd. Unirii. Domnule Tereacă, vă rog să le comunicați celor din primărie și speța asta”.

Speța a fost comunicată azi dimineață, iar Poliția Locală Buzău l-a convocat deja pe proprietar la sediu pentru verificarea actelor dispunerea de măsuri (dacă e cazul).

UPDATE: Poliția Locală Buzău a comunicat că proprietarul are concesiune pe terenul domeniul public din 2005 pe 49 de ani și că are autorizație de construire.

În concluzie, abia în 2054 ar putea fi rugat să-și retragă balconul de pe trotuar.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„Pe ăsta nu-l vede nimeni ?”

  • Dar Justitia nu ar putea sa-l caute pe aia care a semnat asa ceva si sa-l condamne? E clar ca nu e in interesul public ce a facut, ci dimpotriva. Daca nu se poate demonstra spaga pe care sigur a luat-o, poate fi totusi tras la raspundere pentru o decizie luata in defavoarea locuitorilor, abuzand de functie.

  • Ar cam trebui data jos tigania de acolo, a stat destul de vreo 20 de ani…

  • Are contract de concesiune, sănătate și-un praz verde! Consiliul Local din acea perioadă l-a semnat deci tot Consiliul Local ar putea să intervină în contractul de concesiune de comun acord cu concesionarul. Dar se merge pe burtă. S-ar deschide o adevărată cutie a Pandorei. Ar fi util să știm și noi, cetățenii, ce contracte de concesiune s-au semnat din 90 până în prezent și cu cine.

  • Dar cât l-o fi costat pe Zică să lărgească hotelul Pietroasa de-a dreptul în stradă, cine poate sa ne zică?
    Ne uităm la cotinețe, dar nu vedem când ne fură cu vagonul.

  • cel cu barul extins in zona pietonala din Unirii sud l-a stricat vre-o 3 luni dupa care a revenit la ”normal” ce sa mai zic de indivizii stransi acolo ……poate cu noua reconfigurare a zonei nu vor mai fi inclusi

  • Hai, bre, lăsați capra vecinului să trăiască !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.