Pe cât e de frumoasă, pe atât e de bună! Jumătate arăboaică

Pare top model în fotografia de mai jos. Dar, când întră în sala de handbal, „Ani” devine o leoaică. Veți vedea asta și azi în transmisiunea meciului.

E cea mai bună de la Storhamar, iar săptămâna trecută „le-a mâncat ficații” alor noastre. A dat șase goluri din acțiune, pase de gol, a scos eliminări și 7 metri

Ce poveste are!

Anniken Obaidli e jumătate arăboiacă.

Tatăl ei e din Bahrein, Khalid Obaidli, mama îi e norvegiancă.

„Ani” are trei surori, toate handbaliste, și un frate mai mare!

Fratele Per și sora mai mare, Sherin, s-au născut în Bahrein. Sora cea mai mică are acum 16 ani (a mai crescut de când s-a făcut fotografia) și joacă și ea bine la junioare
Cele trei fete mai mari joacă în prima ligă din Norvegia! De fapt, au fost coechipiere, până în această vară, când „Ani” s-a transferat la Storhamar.
Cele trei surori Obaidli, coechipiere la Molde
Anniken nu s-a transferat în Europa, deși a avut oferte. Mama sa (care a jucat handbal la rându-i) are cancer, iar handbalista a preferat să rămână în țară
Prietenul ei este fotbalist
Contra Gloriei, duminica trecută, Obaildli a jucat tot meciul, atac și apărare! Pe atac joacă centru, are viteză, forță de aruncare și de pătrundere, plus un tupeu fantastic. Anihilarea ei e cheia calificării Gloriei Buzău.

Partida va începe la ora 11.00, la Sala Sporturilor. Meciul va fi transmis live pe pagina de facebook Gloria Buzau handbal.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Pe cât e de frumoasă, pe atât e de bună! Jumătate arăboaică

  • Hai, Norvegia!
    Vikingele norvegiene sunt cu 2 clase peste araboaica voastra!

    Cum pot redirectiona partea mea de taxe catre echipa norvegiei? Eu cu Norvegia tin, nu se poate rezolva cumva? Sa vireze primaria catre norvegieni cumva?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.