Pe ce s-a supărat Ilie Stan. „Am mers 500 de km degeaba”

Gloria n-a câștigat azi la Pandurii așa cum își programase.

S-a terminat 0-0, motiv de nemulțumire la final pentru Ilie Stan:

„Mai mult decât pe jucătorii mei, sunt supărat pe faptul că am mers 500 de km până la Tg. Jiu ca să jucăm pe teren sintetic. Sărea mingea de parcă era de rugby. Ăsta nu e fotbal. Ne batem joc de jucători, de spectatori. Avem pretenții să batem Spania, dar noi la liga a doua jucăm pe asemenea teren. E frustrant, când lângă noi e stadionul fantastic construit la Tg. Jiu, noi să jucăm alături, pe sintetic”, s-a plâns Ilie Stan.

Terenul sintetic

Antrenorul s-a declarat supărat și pe atitudinea unora dintre jucătorii săi:

„Mi-aș fi dorit mai multă dorință, sacrificiu din partea lor. Dar îi mai înțeleg și pe ei. S-au antrenat pe gazon toată vara, iar acum sunt puși să joace pe sintetic. Unul s-a și accidentat prin minutul 25 din cauza terenului”.

Gloria a rămas cu 13 puncte pe trei, poziție pe care o poate pierde marți, dacă UTA câștigă la „U” Cluj. Treisprezece puncte pot face și Rapidul (azi, cu Viitorul Pandurii), dar și Petrolul (dacă învinge azi la Ripensia și în noiembrie, în restanța cu Csikszereda).

Sâmbăta viitoare, Gloria va juca în Crâng cu Daco Getica – fosta Juventus București.

Gloria: Stoian – Catană, Ghinga, Perju, Nedelea – Balgiu, Luptak, Tucaliuc – V. Munteanu, V. Alexandru, Huiban. În locul lui Perju, accidentat, a intrat R. Mihalache. În min. 64, în locul lui Mihalache a intrat Adelin Pârcălabu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Pe ce s-a supărat Ilie Stan. „Am mers 500 de km degeaba”

  • Gloria trebuia să câștige. Pandurii sunt de bătut. Este o mare diferență între gazon și teren sintetic.
    Din câte știu președintele FRF este prietenul Gloriei Buzău, așa că ar trebui văzut ce are de spus cu privire la faptul că s-a jucat pe un teren sintetic. Tereacă îl întrebi tu?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.