Pe cele 15 autobuze s-a lipit noua siglă Trans-Bus. Iată cum vor fi costumați șoferii. Cămașă, cravată și geacă personalizate

„Trans-Bus va fi prima societate a primăriei care se va apropia de standardele occidentale. Vor urma, în timp, și celelalte”, a anunțat azi primarul C-tin Toma, mândru, de această achiziție importantă a transportatorului local.

Cele 15 autobuze care vor putea fi văzute de săptămâna viitoare în trafic vor purta inclusiv noua siglă a societății locale de transport în comun.

„Trans-Buz va avea și un slogan nou: „confort și siguranță”. Autobuzele se prezintă foarte bine, scaunele sunt ca și noi, spațiul este mult mai aerisit decât la maxi taxi.  Pe toate există aer condiționat, astfel încât călătorii vor beneficia de răcoare vara și căldură iarna. Asta vizavi de confort. Referitor la siguranță, șoferii noștri sunt dintre cei mai buni, rar sau deloc s-a auzit ca ei să fi fost implicați în accidente”, a precizat directorul Gică Toader.

O surpriză plăcută a fost făcută și șoferilor. Fiecare din cei peste o sută de șoferi ai Trans-Bus a primit echipament personalizat, cu sigla societății.

Mai exact, șoferii vor avea geacă, cămașă și cravată cu emblema Trans-Bus. Inclusiv pantalonii au fost comandați de societate astfel încât șoferii să se prezinte impecabil în fața călătorilor.

„I-am rugat pe cei din Olanda, de unde am luat autobuzele, să ne trimită un model de echipament. L-am studiat, am mai modificat pe ici pe colo și l-am dat în lucru. Sper că buzoienii vor aprecia toate aceste schimbări în bine. Îi rog să vadă și să judece cu mintea lor și să nu dea crezare cârcotașilor de serviciu”, a precizat primarul C-tin Toma.

Citește și articolul: Prețul morții! Iată cu cât despăgubește statul român familia militarului buzoian ucis în Afganistan

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Pe cele 15 autobuze s-a lipit noua siglă Trans-Bus. Iată cum vor fi costumați șoferii. Cămașă, cravată și geacă personalizate

 • Noi luam autobuze de la prina groapa cade tabla da au facut uniforme :)) felicitari trans bus

  Răspunde
 • Nu mai VB de microbuze că ați adus autobuze Euro1.5!!!!

  Răspunde
 • IN multe orase din Ardeal toti pensionarii primesc 30 de bilete de mers cu autobuzele .Dupa consumarea lor platesc biletul si e foarte corect.Toti sunt egali nu sunt discriminati ca aici unde acordarea abonamentului gratuit nelimitat este Mita Electorala. Poata Domnul Primar sa ne spuna de unde are banii pentru salariile soferilor,ale contoloarelor-ca sunt mai mult femei-,pt combustibil ,intretinerile tehnice,cauciucuri,etc,cand daca mergi cu autobuzul de exemplu din Brosteni pina la Big doar unul cel mult doi pasageri platesc biletul ceilalti arata abonamentul .Ce vina avem noi cei care avem pensii mai mari .Constitutia garanteaza drepturi egale dar se pare ca nu la Buzau singurul municipiu numit prasul rosu.

  Răspunde
 • se scrie corect comfort nu confort analfabetilor

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.