Pe cine au primit buzoienii cu ostilitate

A fost o ceremonie reușită.

În ciuda gerului, cele aproape trei mii de buzoieni venite pe Calea Eroilor au plecat mulțumite de ceea ce au văzut.

Organizarea a fost bună, decizia mutării ceremoniei pe Calea Eroilor inspirată, iar militarii – din dispozitivul de defilare – merită felicitări.

Atenție, a existat și un moment interesant, în care s-a auzit un murmur de dezaprobare.

Cel în care prefectului Carmen Ichim i-a revenit sarcina de a citi mesajul primului ministru.

Când crainicul a pomenit numele Viorica Dăncilă s-a auzit clar dezaprobarea. Atât la început, cât și la sfârșit.

Probabil că dacă s-ar fi auzit și numele de Liviu Dragnea ar fi existat chiar un cor de fluierături.

Un semnal că – în ciuda măririlor de pensii și salarii – discursurile și acțiunile anti-UE, anti-justiție, pro-amnistie și grațiere (pentru ca Dragnea și alții ca el să scape de închisoare) nu sunt pe placul multora dintre buzoieni.

Asta deși Buzăul este un recunoscut fief PSD-ist.

De notat că apariția și defilarea trupelor de jandarmi n-au fost primite cu ostilitate, așa cum s-a cerut în ultimele zile pe siteurile de socializare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Cea mai frumoasă și completă defilare. În jur de trei mii de participanți CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Pe cine au primit buzoienii cu ostilitate

 • De ce oare ? Ieri, cu 21 de ore in urma, s-a prezentat aici un articol instigator intitulat “Lui Dragnea i s-a întâmplat așa pe Calea Eroilor, la Buzău”. Un articol de instigare la ura si proteste. Fie ca a fost cu intentie sau nu, dar efectul chemarii antiPSD la acest “MURMUR” (!) s-a produs..Oare cum ar fi fost “MURMURUL” daca ar fi participat si cel vizat de catre autor ?! Aaaaaaaa ! Am aflat tot de aici : “….ar fi existat chiar un cor de fluierături…” O mare eroare facuta in aceasta ZI-SIMBOL din istoria Romaniei ! Atat ieri, cat si azi ! Aceste articole au un rol formativ ? Sau propagandistic ? In ce directie ?

 • Sunt si la Buzau oameni luati cu pluta .care vor sa strice un moment unic .un moment pentru care s.a muncit f mult si mai ales s.a tremurat f mult

 • Toate bune și frumoase, dar a lipsit ceva foarte important. Sonorizarea cu difuzoare amplasate pe tot traseul paradei militare ar fi asigurat un ambient sonor festiv, patriotic, înălțător. Fără acordurile fanfarei parada mută nu a avut farmecul și expresivitatea care face deliciul publicului, în special al copiilor. Lipsă de mijloace tehnice? De experiență și viziune a organizatorilor? Cei mai mulți dintre participanții care au îndurat gerul din drag de țara lor multimilenară, nu doar centenară, au fost privați de satisfacția deplină și de vibrația patriotică a momentului aniversar.Păcat!

 • La Multi Ani Romania !
  Parada militara de exceptie, cinste organizatorilor !
  Totusi…
  Tereaca, ai venit tarziu (probabil ai intarziat la ceva “protocol” contra gerului ) si ai ratat busculadele (nu exagerez ) create de pensionari in preajma distribuitorilor de fulare tricolore. Mai ceva ca la tigaile date la deschiderile de supermarket-uri. Nu mai zic ca am vazut indivizi in varsta, tataici de bufet comunal, cu snopuri de baloane in timp ce multi copii abia daca au prins, datorita interventiei energice a parintilor, stegulete tricolore sau centenare.
  Cred ca atentia organizatorilor ar fi trebuit concentrata tocmai pe copii sau tineri si chiar nu-mi explic cum persoanele in varsta de care pomenesc au reusit sa plece acasa cu snopuri de baloane mai ceva ca Ronald McDonald’s…..si nu rezist sa ma intreb….ce-or face cu ele ????

 • Toata lumea detesta guvernul psd si pe dragnea

  E o realitate, atat

 • În România așa se întâmplă cu orice guvern! Întâi sunt votați și apoi fluierați!

 • la anu pe vremea asta klaus va fi din nou presedinte…..sa moara toti dusmanii!
  cum sa nu fluiere pt ce au facut in tara asta!
  peste tot garduri si incitarea multimii asta face jandarmeria. cum sa nu ii fluiere!

 • Murmurul anti Daragnea-Dăncilă vine tot de la pesediști cu voie de la pucistul Ciolacu, pentru că la Buzău opoziția nu există. Cine să țină cu agenți străini ca Johannis-Cioloș, cu oameni slabi ca Orban-Turcan sau cu atei rătăciți de alde de-alde Barna-Chichirău?!

 • Murmurul si huiduielile de la diverse manifestatii,mitinguri sau parade ca acestea,nu sunt in nici un caz adresate Romaniei centenare.Ele sunt adresate actualilor si predecesorilor oameni politici si partide care au scris multe pagini -ANI de istorie mizera in cei 100de ani de la creerea Romaniei Mari.Uitati oare cei aproape 50 de ani de republica populara,comunism si socialism si mare parte din cei 30 de ani de ‘democratie post-decembrista revolutionara? Si,cu ce sunt oameni vinovati ca trebuie sa indure in continuare acest adevarat ‘supliciu istoric’ oferit lor de neo-comunistii continuatori mizerabili si nevolnici ai nenorocirilor si mizeriilor post-revolutionare.Da,sunt destui care merita huiduielile,murmurele ,injuraturile si scuipatii nostrii.Asa ca,ma alatur si eu murmurelor si huiduielilor si strig cu toata forta:HUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.