Pe cine deranjează bilele ornamentale. Reclamație la primar

De câteva zile, pentru a proteja dalele de pe trotuarul de pe str. Mesteacănului, cei de la Urbis Serv au montat mai multe bile ornamentale.

Aducerea bilelor nu convine tuturor. Unii dintre proprietarii de autoturisme de la blocurile de garsoniere sunt nemulțumiți:

„Sunt frumoase, dar noi ce vom face acum, domnule primar ? Unde vom parca? Nici în spatele blocurilor nu sunt locuri suficiente. Și, în plus, acea alee din spatele blocurilor arată oribil. E plină de gropi și, probabil, printre ultimile străzi de pamânt din Buzău”, i s-a plând un locatar primarului.

Cetățeanul are dreptate, aleea din spatele blocurilor a rămas neasfaltată

Răspuns Primar, C-tin Toma: „Cu părere de rău, dar trotuarele cu dale sunt făcute pentru pietoni și nu pentru parcări. Există totuși suficiente locuri de parcare în fața Sălii Sporturilor, iar distanța nu este așa mare. Din păcate, când s-au proiectat blocurile nu s-a ținut cont că numărul de mașini va exploda”.

Să moară și capra vecinului de la ITM

Cetățenii de la blocuri (care nu mai pot parca pe trotuarul de la stradă) solicită ca nici vecinii (angajații) de la ITM să nu-și mai urce mașinile personale sau de serviciu pe trotuar: „Dacă-i lege, să fie pentru toată lumea!”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

14 comentarii la „Pe cine deranjează bilele ornamentale. Reclamație la primar

 • Cred ca locatarii au dreptate …ar trebui si vecinii de la ITM sa meargă la muncă cu autobuzul …asa ar fi corect…

 • Cred ca multa lume nu s.a nascut in masina …mai faceti si putin sport…de altfel va plângeri de aglomerație in trafic…MERGETI PE JOS SI NU CU MASINA …ORICUM ORASUL ESTE DESTUL DE MIC!!!!!!

 • Cei de la ITM nu sunt muritori de rand….

 • E mai greu până te obişnuieşti cu ele. Ca să nu enerveze cetăţenii, cine le montează să le monteze cu MARE ATENŢIE, în linie perfect dreaptă şi cu spaţiile între ele perfect egale. O asemenea lucrare nu se dă pe mâna Doreilor, ci a oamenilor cu cap, care ştiu ceva matematică şi au o bună orientare în spaţiu.

 • Foarte corect a spus Anonim, de acord 100%.

 • E f frumos cum arată aleea..Buzoienii scot mașina din parcare pentru 1 km…distanta de acasă până la servici..parcă s-au născut în mașină…Au dreptate locatarii..daca e lege..să fie pentru toată lumea ..Cei de la ITM să nu-și mai lase mașinile pe trotuar

 • Bilele deranjeaza mintile obtuze care cred ca trotuarele sunt facute ca sa ai unde sa-ti parchezi masina.
  Cam ceea ce se intampla pe strada Independentei, in apropierea Pietei Centrale……[Leo]

 • Trotuarele arata frumos, dar a inceput sa se deterioreze asfaltul de pe carosabil desi s-a facut reabilitare doar de vreo 6-7 ani; mai trebuie lucrat putin si la trotuarul de pe colt – la ITM

 • Aici nu e vorba despre cui spunem noi sa mearga pe jos sau nu. “Anonimul” care a spus asta, 100% e pensionar si nu se grabeste nicaieri. Noi, astia tineri, avem prea multe pe cap si prea putin timp – masina este o necesitate, nu un lux. Nu ne permitem sa mergem pe jos intre punctele de interes, suntem permanent pe fuga.
  Aici este vorba ca legea e lege ptr toti. Mi se pare o ofensa grava adusa cetatenilor sa fie data bila la o parte DOAR ptr o masina de la ITM de parca ei ar fi exact institutia de Stat care sfideaza o lege cu zambetul pe buze ! (parca zici ca au ditamai parcul auto si nicio parcare in jur !….sa mearga la Lidl si sa o lase, apoi mai sunt 100 m pana la ITM)

 • Solicitam BANCI, CANAPELE pe SPIRU HARET, pe partea SCOLII 15. Parintii si bunicii (in asteptarea copiilor) stau in picioare sau rezemati de gardul scolii. In schimb, s-au montat la intersectia Br. Ploiesti, unde se afla ceasul Gerom ……6 (SASE ) banci in plin soare….unde nu sta NIMENI !!!!!!!!!

 • Pt Cătălin….nu sunt pensionar am doar 36 de ani și eu cred ca frumos ar fi mergem pe jos …am 2 masini si ma duc la muncă cu trotineta…asa ca sa stii si tu ….Si cum am mai zis orașul este foarte mic …Si nu cred ca este o necesitate masina…Cred ca ar trebuii sa fim putin mai responsabili…multumesc!

 • Pt Anonim,
  Nu te vad circuland cu trotineta pana si prin Zona Industriala, sau facand naveta in afara orasului aproximativ 264 zile pe an.
  Autoturismul pentru unii(care au unul singur si nu doua) chiar este o necesitate si si-a dovedit eficienta mai ales acum cand se impune distantarea sociala datorita pandemiei.
  In alta ordine de idei, se platesc impozite pentru aceste autoturisme. Banii de la aceste impozite ar trebui sa mearga numai la asfalt si parcari. Din pacate merg la pavele, limitatoare de viteza, sau alte amenajari care nu isi au rostul acum. Daca situatia parcarilor si a drumurilor ar fi una decenta in oras, nu as avea nimic de comentat , insa nu este nici pe departe. Mai sunt multe lucruri importante de facut in oras, mult mai importante decat pavarea trotuarelor cu pavele, sau montarea de limitatoare la marginea acestora.

 • Anonim, sigur nu ai copii, de aia iti permiti sa fii boem, pe trotineta :::)))

 • In fata-i vopsit gardul si in spate leopardul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.