Pe modelul Boc de la Cluj, Toma a lansat azi un clip de 9 minute cu realizările sale

Din cauza accidentului dintre tractor și microbuz, presa buzoiană a scăpat azi din vedere clipul video prin care primarul C-tin Toma își prezintă realizările după doi ani de mandat.

Modelul a fost preluat probabil de la Cluj, unde Emil Boc face anul un bilanț video al îmbunătățirilor aduse orașului.

Vă rugăm să-l urmăriți și pe cel realizat de C-tin Toma, după care să comentați dacă e mult sau puțin ce s-a realizat în raport cu așteptările și dorințele dvs.

loading...

8 comentarii la „Pe modelul Boc de la Cluj, Toma a lansat azi un clip de 9 minute cu realizările sale

 • Ce pot să spun referitor la raportul dlui Primar Toma Ctin este că ,așa cum am mai afirmat și în alte comentarii ale mele ,„„omul sfințește locul ””.Mă gândeam în timp ce citeam realizările tuturor buzoienilor până la urmă ,că acest oraș a fost același dintotdeauna .De ce oare nimeni nu a văzut ce are și ce nu municipiul în întregul lui .Ce-i lipsește și ce se poate face ca el să arate altfel ,să fie altfel privit de cei care s-auu întors de pe unde au fost plecați și vor să muncească aici .Eu cred că acum au toate motivele să o facă ,pentru că rezultatele muncii lor se vor vedea peste decenii ,indiferent de micile fricțiuni care sunt inerente oricărei comunități .Eu am fost plecat pe la școli 16 ani de zile și când am revenit ,primul meu gând a fost cum să fug mai repede .E ,ACUMA CATEGORIC NU AR MAI FI AȘA .

 • Nu mă îndoiesc că d-l primar nu a făcut multe pt mun Buzău ,a arătat intrarea în mun dinspre Ploiesti dar sa arate și itrarea/ieșirea dj ce duce la Pogoanele ,mai precis bucata de drum de la calea ferata industriala dezafectată până la firma de termopane să vedeți acolo lucru de drum .am buzunarele pline de laude și promisiuni ,să facem treabă bună fara laude că asa-i frumos .

 • Sunt curios daca presa buzoiana atat de omniprezenta incat este inexistenta va comenta ceva atunci cand va fi publicat raportul curtii de conturi pentru anul 2017 incheiat la primaria buzau.
  In care se va vedea realitatea si modul cum s-a gestionat banul public
  In rest astfel de rapoarte pe modelul clujului tin de strategia mediatica prin care dnul primar doreste sa ofere alegatorilor o anumita imagine – imagine care as spune ca nu e chiar fidela.
  Cum e dnul Tereaca facem pariu ca va fi silenzio stampa in presa locala pe marginea raportului curtii?

 • In raport mai mult prostii. Spectacole, evenimente, mancare bautura, circ. Ca un primar gospodar cu astea incepe, sa faca plinul de banuti la buzunare pentru gasca lui.
  Numai pentru “promovare” a acestor spectacole de circ s-au dat zeci de mii de euro catre aceeasi firma care e condusa din umbra de un consilier al primarului.
  Andra de Revelion care a fost jalnica a costat si ea zeci de mii de lei, alaturi de sutele de mii de lei desigur rulate printr-o firma intermediara prietena.

  In afara de statia de asfalt si lucrarile de asfaltare, si alea facute cam cu jumatate de masura ca nu s-a facut totul cap coada (strada, borduri, trotuare, spatii verzi), ci doar s-a turnat pe strada si eventual pe trotuar.
  De faptul ca o lungesc cu asfaltarile ce sa mai zic… vine toamna peste cateva zile si nu au terminat de asfaltat amarata aia de Aleea Sporturilor. Sa lucreze si ei la foc continuu cand se apuca, nu doar o zi pe saptamana. Va dati seama cand o veni randul Bd Unirii ce dezastru va fi daca vor lucra tot in ritmul asta?

 • Lauda de sine,nu miroase a bine! – spune un vechi proverb. Sa nu se supere Primarul Toma,dar in nici un caz nu a sosit momentul unui bilant triumfalist impanat de tot felul de “mici realizari” in planul administratiei locale. Raman la concluzia pe care am mai exprimat-o si in comentarii anterioare:Afara e vopsit gardu,inauntru “leopardu”!Pe mine persinal,ma sderanjeaza foarte mult aceea comparatie cu leprele,secaturile,jigodiile,neajunsurile si hotiile “celor de dinainte”.Eu,vreau sa vad ce este capabil si cum realizeaza lucruri pozitive noua administratie.Nu ma intereseaza absolut deloc comparatiile de genul “aia au fost rai,noi suntem mai buni”.Lasati realizarile,faptele sa “vorbeasca”.Dar,nici sa te lauzi cu maruntisuri nu e cazul.Concluziile le vom trage noi,cetatenii,domnile Primar! Si,sa mai stii un lucru:daca intr-o “expozitie” sunt 2-3 lucrari valoroase iar restul majoritar sunt doar kitschuri,asta nu inseamna ca “expozitia” are valoare.Ori pana acum, dumneata si administratia pe care o conduci,ati realizat destule “KITSCHURI…..administrative”.

 • MUIE psd

 • MUIE alde

 • Realizarile domnului primar sunt clar exagerate sau si mai rau, prost realizate si am sa vin si cu argumente concrete.Cum poate fi explicata asfaltarea (de 2 ori de fapt) a unei stradute numita Izvor, care are maxim 3 metri latime si maxim 20 de metri lungime, iar partea ceea mai “amuzanta” este ca a fost “impodobita” cu bordura in conditiile in care nu exista trotuar.Si nu este singurul caz.Mai sunt “amenajate” si alte stradute cu bordura, tot in lipsa trotuarului.Sa nu mai spun ca asfaltarea stradutelor a durat mai mult de 1 saptamana, desi nu prea sunt circulate.Sunt sigur ca vor mai urma si alte stradute sa isi “primeasca” bordura, tot in aceleasi conditi si timpi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.