Pe primul loc e o asociație din Broșteni cu restanțe de 6 miliarde la RAM. Iată lista completă

Topul de mai jos – al asociațiilor cu restanțe la utilități (apă reci și caldă, canal, căldură) a fost întocmit de Primăria Buzău și semnat de C-tin Toma.

Nu asociația celebrei doamne Vica din spatele pieței Dorobanți e pe primul loc, ci una din Broșteni (PT6 nr. 3) cu restanțe de aproape 6 miliarde de lei vechi doar la căldură!

Primarul C-tin Toma recomandă cetăţenilor care locuiesc la bloc să se implice mai mult în activitatea asociaţiilor pentru a preîntâmpina apariția datoriilor, dar și situaţiile de sistare a serviciilor.

„Totodată, rog conducerile Asociaţiilor, Preşedinţi şi Comitetele executive, să ia la timp toate măsurile ce se impun în gestionarea problemelor financiare şi administrative. Primăria Buzău îşi arată toată disponibilitatea pentru sprijinirea permanentă, în limitele legale, a activităţii tuturor Asociaţiilor de proprietari din municipiul nostru”, a anunțat primarul.

Topul va fi afişat la toate blocurile asociaţiilor restante.

Până atunci, cei interesați îl pot consulta din materialul de mai jos (click pe săgeată pt. a trece la paginile următoare unde apar tabelele).

top-datorii-asociatii-de-proprietari

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Pe primul loc e o asociație din Broșteni cu restanțe de 6 miliarde la RAM. Iată lista completă

  • Era și mai bine dacă se raportau datoriile asociațiilor în funcție de numărul de apartamente din compunere. În aceasta situație, topul suferea modificări majore și radicale. Pe de alta parte, sprijină primăria asociația în recuperarea restantelor de la proprietarii rău platnici? Poate interveni pe lângă executorii judecătorești pentru a urgenta executarea silită a datornicilor asociației? Nu, nu poate și chiar dacă ar putea, nu ar face-o, lăsând asociația sa se zbată de una singură în fața executorului, care de cele mai multe ori se face ca plouă, de zici ca e în favoarea datornicilor, cărora le tine partea, aproape pe față.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.