Pe repede înainte! Când va fi inaugurarea

Fotografiile din articol sunt din această după-amiază (sâmbătă, ora 17.00).

Muncitorii oricărei firme care lucrează sâmbătă după-amiază înseamnă că sunt puși pe treabă.

Lucrările se fac în Buzău, pe Unirii Nord, vizavi de cartierul Orizont.

„Suntem specializați în realizarea de supermarketuri pentru LIDL. Ultimele două făcute au fost la Pucioasa și Gheorghieni. Acum ne-am mutat pentru mai multă vreme la Buzău. Îl facem pe ăsta de aici din Orizont, apoi îl mărim pe cel de lângă Sala Sporturilor, plus cel de pe Transilvaniei”, ne-a spus șeful de șantier.

Se dorește ca LIDL 3 Buzău să fie inaugurat de Crăciun. „Dacă solul de dedesubt e bun și putem face fără probleme fundația îl terminăm la timp”, a spus șeful

Firma care face LIDL 3 (Orizont) Buzău e din Suceava, Safe Steel. Ei au făcut și Buzău Shopping City:

Anul viitor se va realiza în Buzău și LIDL 4 (Transilvaniei) pe un teren pe care retailerul german l-a cumpărat de la Romcarbon.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Pe repede înainte! Când va fi inaugurarea

 • Este bine, ca in final, dupa 33 de ani de stat parloaga, terenul asta va deschide si consolida dezvoltarea din zona asta a orasului. Comert si cladiri civilizate, locuri de munca, taxe la Stat, dezvoltare pe orizontala.
  Bravo.

  Răspunde
 • Aia de la Strabag, oare de ce nu pot lucra așa intens???

  Răspunde
 • Ca și buzoian întreb ce draqu faceți cu traficul din zona respectiva, soluții aveți domnule toma cu litere mici, pt trafic soluții…………

  Răspunde
 • @Catalin, de ce a stat terenul ala parloaga ?
  ce crezi ca a adus „dezvoltarea pe orizontala” in cartierul invecinat ?
  iti spun eu : poluare, aglomeratie, hoti…. si cam atat… banii au curs in alte buzunare… asta cu taxe la stat e un fel de praf in ochi.

  Răspunde
 • Dezvoltarea pe orizontala e in capul unora, nicidecum la Buzau. La Buzau dezvoltarea este pe verticala, adica salariile mici catre localnici, sefimea cel mult de la Bucuresti, daca nu din alta tara. In afara de impozite pe teren (asta deja se platea, ca exista terenul)/cladire, restul se plateste la centru si acolo unde are sediul social firma. Apoi, cand produsele de la raft provin din alte tari, sau chiar continente, cu preponderenta, nici aici nu e pe orizontala. Nici macar firma care construieste nu este din Buzau, unde vede antecomentatorul dezvoltare… nu stiu. Evident ca decat parloaga, e bine orice, pe termen scurt, dar nu e niciun miracol economic ori bum pentru oras. Din oras eminamente industrial, de productie, important nod rutier si feroviar, centru militar de mi-e sa nu ne caute rusii cu rachetele prin Crang, la centrul FOS, am ajuns consumatori. Macar se face frumos!
  P.s. Mai fac preotii blocurile alea turn de pun umbra serelor SCDL-ului? Ce se mai aude?

  Răspunde
 • Pai acolo era vorba de cartierul orizont II ,cel cu 13000 de locuințe tip ANL sau… praf in ochii alegătorilor! Mincinoși ,aroganți și frauduloși pentru voturi.

  Răspunde
 • Bine, daca voi nu ati ajuns niciodata la cascaval…toti sunt hoti si conspiratia mondiala impotriva miticilor-daci-liberi este cvasi-totala.

  Oi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.