„Pe toată strada, către casa lui. Nu va mai fi altul ca el!”

Fotografia a fost făcută aseară în comuna buzoiană Săhăteni.

Localnicii, în semn de recunoștință, au pus candele pe stradă, de la drumul județean până la domiciliul lui. Sute de oameni au venit la casa lui pentru a vărsa o lacrimă și a-și lua rămas bun.

„Toată comuna îl plânge. Nu se va mai naște om ca el. E vorba de Costel Marcu, asistentul medical al comunei Săhăteni. A fost un om cu o inimă de aur, dedicat ca nimeni altul comunității. La ora unu din noapte dacă îl sunai venea la tine. Atenție, el se dădea jos din pat, se îmbrăca și venea, nu te duceai tu la el. Foarte priceput, citea mereu, se informa, n-a greșit o dată în viața lui. Era ca un doctor, nu asistent. Dedicat meseriei și iubitor de oameni” – Cristi Perțea, cetățean din Săhăteni.

Asistentul medical a fost răpus de boală la 52 de ani. Azi va fi înmormântarea, sute de oameni vor participa, alte sute regretă că merg la serviciu și nu pot veni. În semn de respect și recunoștință, azi la Săhăteni va fi, oficial, zi de doliu. Strada pe care a locuit va primi numele Costel Marcu

Felicitări, Săhăteni

Pentru recunoștința adusă acestui om comunitatea din Săhăteni merită felicitări.

Iată, nu trebuie să fii vreun miliardar interlop, cu vile și mașini de lux, cu nevastă-păpușă de 20 de ani etc., pentru a câștiga respectul comunității. În țările civilizate, astfel de oameni sunt apreciați de comunitate (și devin liderii ei). Și asta din timpul vieții, nu apoi. Ar fi cazul ca și România să se întoarcă la normalitate.

Marius Alexandru a primarul din Săhăteni
loading...

Un comentariu la „„Pe toată strada, către casa lui. Nu va mai fi altul ca el!”

  • Dacă presa promovează toate nulitățile, cum să se vadă astfel de oameni? Și tu Tereacă promovezi, de cele mai multe ori, mediocritatea.
    Nu banii contează, ci să fii om!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.