Pe unde a mai pus primarul lavoare mobile

Imagini instructive dar și ușor amuzante postate pe contul său de facebook de primarul Buzăului.

Toma le-a arătat cum funcționează lavoarul unui cetățean din Simileasca, dar și unui conductor de tren în gara CFR Buzău (vezi VIDEO, mai jos).

"Purtarea măștii nu este singura soluție miracol. Trebuie să ne spălăm cât mai des pe mâini și să păstrăm distanțarea fizică". Directorul General al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus.Soluția buzoiană – un oraș cu o rețea de lavoare mobile – care asigură spălarea cu apă și săpun.

Publicată de Constantin Toma pe Marţi, 7 aprilie 2020

Astfel de lavoare au fost puse prin locurile mai aglomerate din Buzău. Stații de autobuz, magazine, supermarketuri, piețe, etc.

Toma a adus un lavoar și la Kaufland

„Degeaba dai cu dezinfectant dacă ești murdar pe mâini. E bine să te speli pe mâini. Am cumpărat 30 de astfel de lavoare. Dacă se vor dovedi utile vom mai lua”, a anunțat primarul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Pe unde a mai pus primarul lavoare mobile

  • Intenție bună…Dar rămân fără apă și sunt degeaba… trebuie alimentate la rețea, macar pe perioada verii! Pe viitor în statiile de autobuz care vor fi făcute cu fonduri europene ar trebui prevăzute lavoare permanente!

  • @George
    La ce folosesc lavoarele in statia de autobuz ? Cel mult pentru a face baie ,,boschetarii” ,cred!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.