Pecioacă a lovit din nou

Supărare pentru părintele Mihail Milea, unul dintre cei mai iubiți preoți din jud. Buzău.

Un individ periculos, violent, recidivist, fost criminal, a făcut prăpăd ieri într-unul din birourile Fundației Sf. Sava (printre pagube se numără un laptop și un monitor).

Bărbatul agresiv are 63 de ani și se numește Ion Pecioacă. Nu e la prima ispravă. În 2017 a încercat să dea foc cantinei de la Sf. Sava, după ce a spart geamurile și a aprins perdelele. Asta, deși fusese găzduit (cazare + masă) la fundație – un an de zile.

Mihail Milea: „A fost la noi în centru, a locuit un an de zile dar a devenit foarte violent și a trebuit să îl poftim afara.  El poate face rău oricui pentru că în mintea lui crede că e mai bine la închisoare pentru că  ai un acoperiș deasupra capului și ai tot ce îți trebuie. El nu vrea să muncească, are un frate în Buzău însă nimeni nu îl primește că este foarte violent”

Cu un an înainte, în 2016, același Pcioacă a vandalizat Centrul de Zi și de Noapte al Primăriei Buzău. A luat un stingător și spart geamurile, după care a spart tot ce a întâlnit la grupul sanitar (vezi Video mai jos).

Acum, după noua ispravă a fost reținut pentru 24 de ore.

INFO IPJ Buzău: „Miercuri, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Buzău au fost sesizaţi prin 112 de angajata unei fundaţii cu sediul în oraș care a menţionat că un bărbat aflat în interiorul locaţiei prezintă un comportament agresiv şi a distrus mai multe bunuri.

Imediat după primirea apelului, la faţa locului a fost dirijat un echipaj mixt poliţist-jandarm, care a stabilit că cele sesizate se confirmă.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului de Proximitate, care au stabilit că persoana în cauză ar fi pătruns fără drept în clădirea de birouri, după care a distrus un monitor de calculator și un laptop. Bărbatul s-ar fi manifestat agresiv pe fondul unui conflict cu preşedintele fundaţiei.

Prejudiciul a fost estimat la 6000 de lei.

În urma administrării materialului probator, pe bază de ordonanţă, poliţiştii au luat față de bărbat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și violarea sediului profesional, iar polițiștii continuă cercetările”.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Pecioacă a lovit din nou

  • Si Politia ce așteaptă, sa omoare pe cineva individul asta? Ca sa poate intra el la pușcărie? Ii recomand acestui individ sa se duca putin prin parlament daca tot vrea sa faca stricaciuni. Plătesc eu biletul de tren

  • Nu politia e de vina, ci japitele din sistemul juridic, ce ii lasa liberi dupa ce sunt prinsi. Si UE, care daca ii bagam pe toti si se aduna multi, ne impune sa le facem si conditii, iar la cati nenorociti avem, ar trebui sa muncim toti numai pentru ei ca sa ii intretinem in conditii bune.

  • @Username – adevarat ce spui , ca tot noi trebuie sa muncim .
    Eu nu inteleg , toate firmele care au lucrari de autostrazi , cauta oameni sa angajeze si noi ii tinem in puscarii pe manacare si cazare pe toti oligofrenii.Ar trebuii scosi la munca fara plata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.