Penibil! Un vecin fură florile din fața cofetăriei Cornovac

Scenă penibilă surprinsă noaptea trecută în fața cofetăriei Cornovac de pe str. Col. Buzoianu.

Un vecin (conform spuselor lui Nelu Cornovac) a venit după miezul nopții și a furat florile din fața cofetăriei (vezi VIDEO mai jos).

Nelu Cornovac: „Am pus florile ca să fie frumos. N-am să-i fac plângere vecinului la Poliție. Nu vreau să fac rău nimănui. Dar îmi pare rău de situație, vrei să fie frumos, dar nu poți din cauza unora”.

Incidentul nu-i singular, la Buzău se fură constant și florile de prin parcuri, scuaruri și alte spații verzi.

Semn că Buzăul e rămas în urmă față de orașele din vestul României nu doar la nivel de infrastructură, dar și în privința calității umane.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Penibil! Un vecin fură florile din fața cofetăriei Cornovac

 • Dupa cat de usor se iau cred ca erau puse proaspat in canalul ala. Nici nu depune vreun efort si imediat ies numai bune de replantat.
  Nici cornovac nu e usa de biserica, pe langa faptul ca a impanzit zona de masini pe care le parcheaza cu nesimtire blocand si strazile si trotuarele (are in jur de 15 masini pe care le parcheaza pe trotuar sau in strada), a mai facut si o tiganie acolo impanzind stalpii de fire trase ilegal ca sa monteze camere cu care supravegheaza toti vecinii in mod ilegal. Vizitati zona sa vedeti, jumatate din serparaia de fire ce se vede pe deasupra ii apartine, nu s-a limitat sa isi puna camere cu care sa isi supravegheze strict propria proprietate, ci supravegheaza portile vecinilor sa stie ei cand vin, cand pleaca, cu ce vin, cu cine vin… gura lumii spunea ca a fost turnator la securitate, probabil si obsesia de a supraveghea vecinii… vechile obiceiuri mor greu. Si sa nu uitam si de legaturile cu clanurile de interlopi.

  Răspunde
 • Că a luat o floare sau mai multe tot infracțiune este, chiar furt calificat, fiind comis pe timpul nopții.
  Totuși, patronul de cofetărie blochează trotuarele cu dubele sale, iar în dreptul cofetăriei bordura trotuarului lipsește pentru a permite parcarea parțial pe trotuar, deși oprirea este interzisă. Primăria ar trebui să intervină și să dispună montarea bordurilor, dar și sancționarea pentru blocarea trotuarelor.
  De asemenea, poliția ar trebui să se sesizeze din oficiu cu privire la montarea camerelor video care surprind imagini de pe domeniul public, fiind încălcate prevederile legale.

  Răspunde
 • Cornovac a transformat zona intr.un mare balci. Peste 10 masini blocheaza zona, curtea de langa a transformat.o in groapa de gunoi, constructia are aspect de Bollywood si sunt sigur ca nu a respectat autorizatia…. romanisme…. Daca merge cineva in control pleaca cu o tava de prajituri si gata…. Iar bon- mai la anul…..

  Răspunde
 • Calitatea prăjiturilor e una – calitatea umană e alta…

  Răspunde
 • Eu nu primesc niciodata bon cand cumpar prajituri, nu tot furt se numeste?

  Răspunde
 • Calitatea prăjiturilor nu mai este cea de odinioară. Multe premix-uri, și cam atât, dar prețuri foarte mari.
  Când cumpărați, cereți bon fiscal, că uită să bată pe casă unele vânzătoare, altfel cum să dai zeci de mii de euro pe un MB GLS sh ca Cornovac.
  Apropo, cei de la ANAF nu l-au inclus în lista de control sau îs mai bune prăjiturile…
  Se știe că și în industria patiseriilor și cofetăriilor există evaziune fiscală la greu.

  Răspunde
 • Poate nenea vecinul doar se răzbună și el cât îl țin cataramele, in lipsa unor arme ceva mai substanțiale !

  Răspunde
 • A sărăcit Cornovac că a luat și vecinul câteva flori. În locul lui, mă duceam la vecin și îi duceam mai multe răsaduri cu flori. Poate omul este nevoiaș, că nu este patron care nu își justifică averea că alții.
  Apropo, construcția făcută de Cornovac, care pare palat țigănesc, are autorizație de construcție? Întreb pentru un prieten.

  Răspunde
 • Pai bon fiscal nu da aproape niciun patron in tara asta. Bine, asta e partea cea mai putin nasoala, ca majoritatea sunt niste semi-interlopi si fac si altele si mai rele, ca altfel decat escrocand rar rezisti in tara asta ca patron.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.