Pentru a doua oară a zis ce se va întâmpla la Buzău!

Dacă în urmă cu câteva zile ți-ar fi zis cineva că AUR nu doar că va intra în Parlament, dar că va scoate un scor mare ai fi căutat să te îndepărtezi politicos.

Emil Viorel Diaconiță, cu trei zile în urmă: „AUR nu doar că va intra în parlament, dar va scoate și scor mare! Va fi surpriza acestor alegeri” – postare scrisă pe facebook

Acum, după ce spusele ciudate ale respectivului s-au adeverit, cauți să te apropii de respectivul. „Nu vă supărați, dar de unde ați știut?”

Emil Diaconiță este broker de asigurări și prieten cu omul zilei din România – George Simion (copreședinte AUR). În 2018 a organizat acțiunea de la Buzău inițiată de George Simion pentru adăugarea în constituție a obiectivului de unire cu Basarabia

Emil Diaconiță: „Așa cum am spus despre domnul Toma că va câștiga al doilea mandat la Primăria Buzău cu 70% (a avut în final 78%), așa am zis și de AUR că va intra în Parlament cu un procent mare. Cum de-am știut ? Prin prisma meseriei mele intru în contact cu mulți oameni. Din diverse medii sociale. Așa am aflat că mesajul AUR din ultimele săptămâni a ajuns și a prins la mulți oameni”

Diaconiță despre AUR (cu trei zile în urmă)

„Mulți dau în acest partid nou, ba că ar fi al serviciilor, ba al rușilor, ba că ar fi al lui Soros, ba că… Aceleași lucruri spun unii și despre unul dintre cei doi copreședinți ai AUR, George Simion. Dar nu e nimic adevărat. Cum să fie omul rușilor când visul său cel mai de preț e unirea României cu Basarabia?”

Acțiunea lui Simion de unire cu Basarabia l-a însuflețit și pe primarul C-tin Toma

*Mulți își pun întrebarea de unde au avut atâția bani să ducă această campanie. Să știe cei care pun aceste întrebări: AUR este susținut financiar de către membrii cotizanți (da, membrii AUR achită o cotizație lunară), dar mulți bani vin din DONAȚII de la foarte mulți oameni din afara partidului – unii cu sume mici,alții cu sume chiar mari;

*Simpatizanții AUR sunt oameni dornici de schimbare, scârbiți de partidele care s-au ,,rulat” până acum. Da, foarte mulți oameni nehotărâți sau oameni care NU mai veneau la vot acum vor veni și vor vota AUR.

*AUR nu este un partid extremist (are membri din mai toate naționalitățile inclusiv maghiari), așa cum încearcă unii să îl catalogheze. Este un partid naționalist ? Da, și cu o doctrină conservatoare. Asta nu înseamnă că nu vrea în Europa. Dimpotrivă! Dar vrea să fim demni în Europa și în lume.

*Ne trebuie o curățenie în societate,altfel ne afundăm și mai mult în mocirlă. Trebuie luat taurul de coarne și scormonite dosarele de corupție, chiar dacă unele( mai ales cele mari) s-au prescris … AUR va putea să înceapă această lucrare

„Mă cunoașteți majoritatea dintre voi și cred că sunt un om onest și corect, sper…Ce vreau să vă mai spun: am participat la pornirea acestui proiect, îi cunosc pe cei din conducere. Dacă nu vor fi la rândul lor onești știu unde îi găsesc!”

Emil Diaconiță este fratele mai mic al lui Cornel Diaconiță – fostul șef al piețelor din Buzău de până în 2016

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Pentru a doua oară a zis ce se va întâmpla la Buzău!

  • Daca ar fi fost prezenta la vot de peste 70 %,altul ar fi fost rezultatul!…

  • Măcar Vadim era simpatic… Ăștia nu au niciun farmec, cu fețele lor posace. Întotdeauna mi-a fost frică de cei lipsiți de simțul umorului, diavolul este întotdeauna serios!

  • Un partid fara viitor care va fi cumparat la bucata de rechini cei mari.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.