Pentru a fi corecți. Cine a plătit cheltuielile de înmormântare

Pentru a fi corecți în legătură cu (ne)cazul muncitorului sfârtecat de zdrobitorul de struguri trebuie să facem și această precizare.

Proprietarul Case de Vinuri unde s-a produs tragedia – Costică Lepădatu – a suportat toate cheltuielile de înmormântare.

Rude ale răposatului au admis acest fapt, ba mai mult există supoziția că Lepădatu va continua să ajute familia lui Costică Pițigoi.

Soția victimei nu are serviciu, iar doi copii, din care unul de nici doi anișori, au rămas fără tată.

Reamintim că sâmbătă, în ziua înmormântării, rude ale răposatului l-au criticat pe proprietarul podgoriei că nu i-a învoit pe colegii de serviciu pentru a participa la înmormântare.

„Au plâns săracii la capătul rândului, mi-au dat pe speaker. Ar fi vrut să vină măcar să-l scoată ei din casă, așa cum e obiceiul. Dar Lepădatu nu i-a lăsat. De… producția este mai importantă!”

Tragedia a fost amplu comentată pe facebook. Unii acuză nu doar imprudența victimei, care a alunecat și a căzut în șnec, dar și faptul că nu s-ar fi respectat normele de securitate a muncii.

Mai exact la tabloul de comandă ar fi trebuit să fie un lucrător care să poată opri utilajul în caz de necesitatel

Alții, susținători ai angajatorului, reclamă că victima ar fi consumat în prealabil alcool.

Mai multe răspunsuri ar urma să furnizeze anchetele paralele ale ITM și procuraturii. Primele rezultate ar putea să apară peste două săptămâni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  S-a făcut și al doilea. Iată primele poze  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.