Pentru ca buzoienii să poată alerga vara și după lăsarea serii

Primăria Buzău va investi aproape 2 milioane de lei pentru dotarea stadionului de atletism cu instalație de nocturnă.

Modernizat în 2020, stadionul de atletism va primi anul viitor și patru stâlpi de iluminat înalți de 21 de metri

Instalația de nocturnă vine în ajutorul buzoienilor – care vor putea alerga în zilele toride de vară după lăsarea întunericului.

Investiția va servi și sportivilor de performanță din oraș, dar și pentru organizarea unor competiții atletice.

Primar C-tin Toma, în proiectul propus consilierilor locali: „Motivat de încadrarea si nivelul de activitate al clubului de atletism local, s-au analizat soluţii de iluminare care asigura min 200 Lux, iluminare orizontală. S-a propus instalarea a 4 stâlpi de iluminare din otel galvanizat , cu înălţimea de 21.3 m, fiecare dotat cu min. 6 corpuri de iluminat de câte 1430 W fiecare, inclusiv lumini de balizaj (1 pentru fiecare stâlp) și sistem de dimare”

Stadionul de atletism este în administrarea SCM Gloria Buzău și poate fi folosit inclusiv de buzoienii care aleargă pentru întreținerea sănătății.

Acum
În urmă cu trei ani

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Pentru ca buzoienii să poată alerga vara și după lăsarea serii

 • In primul rand, sarbatori fericite tuturor. In al doilea rand, asta inseamna si modificarea orarului? Nu poti alerga dupa ora 21-22 vara daca nu esti de la SCM Gloria, lucru ce i-a facut pe multi sa renunte la alergatul la stadion. Ne rugam de mult timp sa se modifice programul, speram sa se intample acum.

  Răspunde
 • Ce-i lipsea chelului!…
  In urma cu ceva ani, circulau niste versuri: N-avem paine, n-avem unt / Dar avem cosmonaut…
  Acum nu avem parcari, gardurii vii intre blocuri, dar vom avea nocturna de atletism. Daca judecam drept, nu s-au scimbat prea multe: acelasi sclipici de propaganda si nimic facut pentru locuitor. Iar daca sclipiciul se nimereste sa fie impotriva amaratului de locuitor si a grijilor sale zilnice… asta e!…

  Răspunde
 • Cand vor beneficia cetatenii de aceasta ~bijuterie~? Ceva competitii locale, pentru amatori, seniori, copii? Nimic??! Nada??! Presupun ca desteptii aia din CLM (unul si unul) au luat decizia in urma unor dezbateri intense, care au la baza cifre concrete despre necesitatea si nevoia respectiva. Cum bine s-a spus, mi se falfaie de nocturna lui Toma cat timp aia e pentru cincinal, nu pentru oameni. Cat mai lasam listele de partid sa ne faureasca viata (votand prin consilii de administratie ori locale, fara sa priceapa ceva), iar edilul este dat de interesele politice (BANI), nu mergem nicaieri, doar pudram furunculii si zicem ca ce ne-am modernizat, macar nu mai stai cu coptura la vedere. Trist.

  Răspunde
 • Stadionul avea mare nevoie de o constructie cu vestiare, dusuri si grup sanitar. Poate s-au facut intre timp si nu stiu eu?!?

  Răspunde
 • O mizerie de progam desi nimeni nu face antrenamente acolo, chiar daca arata jalnic inainte macar puteai sa te duci la lergat cand îți permiteavtimpul acum cand ajungi te asteapta un paznig gretos si câteodată si cu miros de alcool care vorbeste urat. Si apropo inainte cum se puteau sa se faca antrenamente simultan cu oamenii care mergeau la alergat?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.