Pentru că l-a bătut măr pe Gilbert Pasăre

În buletinul de presă de azi, Poliția Buzău a anunțat că azi a fost reținut pentru 24 de ore Bogdan Toma, zis „Tomiță”.

Acesta este acuzat oficial că în seara de 20 mai l-a bătut într-o cameră a hotelului Bianka din Mărăcineni pe Gilbert Pasăre.

Reținut azi, „Tomiță” riscă să primească mâine de la judecători 29 de zile de arest preventiv

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Buzău, în urma administrării materialului probator și a unei percheziții domiciliare, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani din municipiul Buzău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că în noaptea de 19 spre 20 mai a.c., bărbatul ar fi intrat într-o unitate de cazare de pe raza localităţii Mărăcineni şi ar fi agresat un tânăr de 25 de ani, de asemenea din Buzău, care se afla în incinta unităţii” – comunicat IPJ Buzău

După bătaia încasată Gilbert Păsăre a ajuns la spital în stare de inconștiență. Tot la spital, a ajuns câteva ore mai târziu și „Tomiță”, bătut crunt de trei membri ai clanului Pasăre în incinta barului Garofița de pe Bd. Unirii – lângă ACR.

E vorba de Pantilimon Dulcă, de 24 de ani, reținut la câteva ore după agresiune și de frații Florin Leonard Mărgărit şi Carol Mărgărit, de 20 respectiv 27 de ani. Cei doi frați, veri cu Gilbert Pasăre, au fost prinși când intenționau să părăsească țara.

Concluzie:

Cei din Clanul Sportivilor și din Clanul Pasăre mai bine ar fi stat cuminți. La final s-au ales cu arestări, dosare penale și cu bătaie încasată. E drept, cei din Clanul Pasăre spun că nu de la ei au pornit bătăile.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Pentru că l-a bătut măr pe Gilbert Pasăre

 • Nu se poate sa adunati toate clanurile si sa-i incuiati pe stadion o saptamana să își rezolve treburile ”baieteste” si apoi să avem un Buzău mai linistit ?

 • Clanuri?! Ce clanuri?! Nu există așa ceva la noi. Ăștia sunt niște adunături de frustrați, în mare parte lipsiți de educație, muritori de foame, care, uneori, mai răbufnesc. Nici să se bată nu-s în stare. Sunt produsul societății în care trăim, societate în care se investește cel mai mult în dotarea armatei și nu în educație.
  Educația ar trebui să fie pe primul loc!

 • Ce mai clanuri ??!!!! Ca fură de rup prin strainatate,,,,ne fc tara de rahat peste tot….noroc cu telefoanele astea smart ca i.au ajutat sa scrie ca de altfel nu stie sa desparta un cuvant in silabe…

 • Up-date: Tomiță a fost lăsat liber. După ce Poliția Română l-a reținut pentru 24 de ore, procurorul de caz a dispus să fie cercetat în stare de libertate, fiind pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

 • Astia suntem. Toți au numai drepturi aici: sa nu-l bruschezi, sa nu-i vorbesti urat, sa-i dai apa rece (cum cerea jegul de la Caracal la audieri), sa fie celula curata, minim 50 mp, televizor lcd, etc.
  Noi care muncim, trebuie sa platim impozite, sa muncim ca robii, fara concedii si pe salariul minim.
  Cam asta este echilibrul in societatea romaneasca 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.