Pentru ce au fost achiziționate

În fotografia de mai jos e unul din cele patru Dustere achiziționate recent de Primăria Buzău.

Mașinile au ajuns la Buzău de la Pitești și sunt acum la General Autocom pentru inscripționare, montarea de stații, rampe etc.

„Le-am cumpărat la solicitarea Poliției Locale. Vor fi fiolosite de serviciul de Protecția Mediului. Cu ajutorul lor se va verifica zilnic curățenia de la platformele de gunoi și de pe terenurile din jurul orașului”, a anunțat primarul C-tin Toma.

În perioada următoare va crește numărul de platforme îngropate de gunoi, ghenele de la blocurile turn urmând a fi desființate. 52 de platfirme îngropate au fost contractate de primărie, din care 42 lângă blocurile turn.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Un comentariu la „Pentru ce au fost achiziționate

  • Poate de această dată vor fi inscripționate legal, conform prevederilor Legii nr. 155/2010 privind organizarea și funcționarea poliției locale, nu ca acum când copiază în mod ilegal modul de inscripționare al celor de la poliția adevărată, pentru a nu mai crea confuzie în rândul cetățenilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.