Pentru ce înjură șoferii în traficul din Buzău

Buzoienii pot vedea diferența în clipul video de mai jos.

În dreapta e noua conductă uriașă (fibră de sticlă, 2,5 m diametru), în stânga e conducta veche, din beton, mult mai mică și 80% colmatată:


Tunelul circular de la mijlocul clipului de mai jos a fost săpat sub strada Dorobanți (zona pasajului cu calea ferată, intersecție str. Vadu Pașii).


Prin zona care se reasfaltează se află conducta uriașă din clipul de mai sus. Această conductă de 2,5 metri preia canalizarea din tot orașul Buzău

Pentru această țeavă care pleacă de la uzina Contactoare (intersecție Frăsinet cu Mesteacănului), traversează toată strada Sporturilor și urmează strada Dorobanți – până la stația de epurare s-au format și încă se mai formează blocajele în trafic, înjurate de șoferi.

Din cauza acestor lucrări, la orele cu vârf de trafic, se formează coloane pe Bd. Industriilor – Șoseaua Brăilei – str. Vadu Pașii și str. Al. Marghiloman.

Lucrările (și blocajele din trafic) din zona intersecției str. Dorobanți – str. Horticolei vor mai dura între două și șase săptămâni întrucât în intersecție trebuie construit un cămin uriaș (de intersecție). Poziția exactă în intersecție nu se cunoaște încă.

Dacă lucrările vor bloca intersecția cu totul atunci traficul va (mai) avea de suferit până la șase săptămâni
loading...

8 comentarii la „Pentru ce înjură șoferii în traficul din Buzău

 • ….”Poziția exactă în intersecție nu se cunoaște încă.”….hm!… va fi oare într-o poziție nefirească?….nici jurnalistul nu poate răspunde la această întrebare!…

  Răspunde
 • Traficul e facut praf peste tot si problema nu e doar cand/unde se lucreaza, ci unde s-au pus semafoare inutile, benzi de nu stiu de care, au disparut benzile de incadrare, care erau esentiale pentru fluiditatea traficului.

  Răspunde
 • Sa vezi ce injura salariatii conducerea DAS. De protestul de astazi nu se scrie nimic?

  Răspunde
 • Parca mitul propagat de primarie de ani de zile era ca nu asfalteaza strazile unde va urma sa aiba interventii Compania de Apa ca urmeaza sa aiba proiect european de modernizare in care e cuprins faptul ca se vor asfalta strazile unde vor interveni imediat dupa ce baga tevile.
  Din pacate s-a dovedit a fi o minciuna, doar peticesc prost unde au spart, in cazul cel mai fericit.
  In rest arunca niste pamant sau pietris in gropile sapate si dispar ca magarii in timp ce noi ne rupem masinile in gropile lor.

  Răspunde
 • Conducta noua o sa arate la fel în câțiva ani. Asta pentru ca nu-și decolmateaza periodic canalizarea.Compania de apa încasează bani pentru asta , dar vin sa desfunda canalizarea doar la . sesizare. Asta e rezultatul mizeriei din oraș, nisip, noroi ….

  Răspunde
 • E O MARE PROBLEMA CUM NU SE LUCREAZA DUPA UN PROIECT ANUME SAU DUPA CUM ZICE MARELE ARHITECT SEF AL ORASULUI

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.