Pentru cei care nu au ajuns în Piața Dacia ori vor să revadă. Iată video cu numărătoarea, focul de artificii și întreg spectacolul

Peste zece mii de buzoieni s-au aflat aseară la trecerea dintre ani în Piața Dacia.

Un număr care a depășit mult asistența din anii precedenți.

Zona din jurul platoului a devenit neîncăpătoare, cei ajunși cu doar câteva minute înainte de numătoarea secundelor de dinaintea trecerii în noul an nemaiputând accesa un loc din care să vadă scena.

Motivul asistenței record îl constituie pregătirea și popularizarea superioară a evenimentului, cât și recitalul Andrei, imediat după focul de artificii.

Pentru cei care din diverse motive nu au putut ajunge, ori  pentru cei care vor să revadă mai jos găsiți atașate două clipuri video. Primul cuprinde cele 10 minute de la miezul nopții, inclusiv cu discursul primarului, numărătoarea secundelor, focul de artificii și invitarea Andrei pe scenă.

Al doilea clip, vizionat deja de peste 90 de mii de buzoieni prezintă spectacolul integral.

La multi ani 2018! Trecerea dintre ani , Buzau Piața Dacia

Posted by Stiri de Buzau on 31 Decembrie 2017


Click AICI pentru înregistrarea video integrală a spectacolului.

Citește și articolul: Exclusiv! Iată unde au petrec Revelionul notabilitățile Buzăului

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Pentru cei care nu au ajuns în Piața Dacia ori vor să revadă. Iată video cu numărătoarea, focul de artificii și întreg spectacolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.