Pentru deținătorii de abonamente la Trans Bus

Din această lună, călătorii care dețin abonament pe o linie pot circula regulamentar și pe o altă rută pe segmentul în care există traseu comun.

De exemplu cei care au abonament pe 2 pot circula de la gară până la Bazar și cu autobuzul 8 întrucât pe acest tronson traseul este comun. La fel 1,4, 5 și 10 de la Mc Donalds până la BIG pe Bd. Unirii, iar exemplele pot continua.

„Am primit des această solicitare, am analizat-o și am decis că e ok. Vine în avantajul călătorilor, iar pe noi nu ne afectează financiar întrucât respectivii dețin deja abonament”, a anunțat Gică Toader, directorul Trans-Bus.

De azi există și o altă noutate în privința modului în care a arată și costă biletele de autobuz (CLICK AICI pt. detalii)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Pentru deținătorii de abonamente la Trans Bus

  • Multumim ptr.grija ce o purtați pensionarilor.Cu respect ELENA PENS.Sunt bine venite si suficiente acele bilete sau abonamente pe autobuz.ELENA ZAINEA

  • Estev valabil și pentru abonamentele pensionarilor

  • Ar fi bine sa fie informati si controlorii despre aceasta posibilitate de a circula cu abonamentul. Ori nu stiu, ori se fac ca nu stiu…..

  • E cam complicat de verificat asta si se vor isca discutii inevitabil, ca de obicei controlorii sunt aroganti cu cei ce platesc, cu cei care nu platesc nici nu deschid gura in fata lor, se fac ca nu ii vad.
    Mai bine faceau abonament nelimitat pe toate traseele ca in Bucuresti unde e 50 lei/luna asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.