Pentru prima dată asfalt! Va fi o frumusețe de drum!

Sunt imagini chiar de acum de la Ivănețu, comuna Brăești.

Se toarnă asfalt pentru prima dată pe drumul județean care coboară de la Lopătari spre Brăești și Bozioru.

Drumul asfaltat va fi de aur (ca utilitate) pentru localnici, dar și o frumusețe în condițiile în care traversează mai multe zone împădurite.

Investiția aparține Consiliului Județean Buzău (felicitări!) care a atras fonduri europene pentru această asfaltare.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Pentru prima dată asfalt! Va fi o frumusețe de drum!

 • Tereacă, ce atâtea felicitări pentru CJ Buzău?! Sunt destule drumuri județene care nu au fost asfaltate niciodată, iar cele care sunt asfaltate sunt vai de ele. În 2022!
  Însă Neagu bagă banii noștri în moldovenii de peste Prut.
  În locul lui mi-ar fi rușine că sunt drumuri neasfaltate și wc-uri în curte.
  Averea celor aleși de noi crește de la an la an.

  Răspunde
 • Buna initiativa…insa e ff ciudat cum se pot face drumuri catre nicaieri…si drumul la Vulcanii Noroiosi (cel mai important obiectiv turistic din Buzau)este rusinea judetului…..

  Răspunde
 • Bravo băieti,după 30si ceva de ani ,ati facut ceva !

  Răspunde
 • Nu este nimic ciudat. Este un calcul rece. Cunosc primar de comună care ani de zile n-a vrut să asfalteze artera principală a comunei, deși ar fi avut posibilitatea, justificând că dacă asfaltează nu mai poate cerși, an de an, bani de la Consiliul Județean pentru astupat gropi și plombe. Cam asta-i logica.

  Răspunde
 • Felicitari d.le Emanoil Neagu, va doresc multa danatate. Va multumim.

  Răspunde
 • Un drum asfaltat nu necesită întreținere anuală, în schimb un drum pietruit necesită întreținere anuală sau chiar mai des.
  Avem drumuri pietruite sau de pământ în satele buzoiene, iar unii se miră că s-au depopulat.

  Răspunde
 • Auraș, interesează-te de ce drumul spre Vulcanii Noroioși e praf și nu se reabilitează. E rușinea județului, cel mai important drum turistic și e … pulbere.

  A doua chestie, un fel de pont: verifică zona Berca și o să vezi că nu există indicatoare clare către Vulcanii Noroiosi, ci doar ceva scris mic gen „Pâclele Mari”, denumire care nu spune NIMIC unui turist mediu, care vrea să ajungă la Vulcanii Noroioși.

  În schimb, găsești scrisuri mari cu așa-zișii Vulcani Noroioși de la … Berca, adică turiștii sunt derutați și îndrumați aiurea în direcție opusă, doar că în drum trec prin fața unei mari pensiuni din zona Berca. Gurile rele speculează că indicatoarele sunt deliberat confuze pentru ca turiștii naivi să fie „deviați” prin fața acelei pensiuni…

  Răspunde
 • Drumul dj203k este o RUȘINE enormă, scrieți de câți ani își bat joc de mii de oameni ținând un drum în lucru un amărât de drum…spuneți cum ne.au ținut în praf și ne.am îmbolnăvit, ne.au murit plante, animale…spuneți cum nici nu au terminat în atâția ani și au apărut gropi în asfalt…bătaie de joc enormă…acest CJ, Neagu…la fel ca Mocanu..

  Răspunde
 • Bravo! Felicitari! Eu ma bucur foarte mult pentru aceasta ruta asfaltata, Lopatari-Bratilesti, pentru ca meritam si noi, localinicii si cei care ne-am nascut si am crescut acolo, sa avem drumuri bune, sa putem merge la parinti,bunici, fara sa ne rupem masinile. Spunea un domn ceva mai sus in comentarii, ca au asfaltat un drum care duce nicaieri. Asta este parerea lui, este o zona de munte foarte frumoasa, dar tocmai de aceea nu este cunoscuta si tranzitata pentru ca erau drumurile jalnice. Acum inca odata spun ca ii felicit pe toti care s-au implicat in acest proiect.

  Răspunde
 • Da e un lucru bun dar cu fonduri europene se pot face și DJ 102F Berca Vulcani Noroioși și Berca Chiliile e jalnic sa învățat pune o mașină de piatra ici colea gata merge lea scos ochi la proști vine votarea .promisiuni sula nu mai merge .

  Răspunde
 • Acum vreo lună s-a asfaltat porțiunea de drum dintre hanul lui Țintă și „intersecția” cu drumul spre Lipia. A fost asfaltul strâmb sau ce s-a întâmplat că este fix ca înainte. A verificat cineva lucrarea?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.