Pentru prima dată s-a făcut asta în Buzău! Iată primele fotografii!

Pe principiul „ușurel și apăsat” enunțat de primarul Toma se continuă modernizarea și înfrumusețarea orașului Buzău.

Astăzi, s-a înregistrat o nouă premieră în orașul Buzău.

Primele mașini ridicate cu utilajul special achiziționat de Urbis Serv. Vorbim aici de trei rable care ocupau degeaba, de ani buni, domeniul public.

Cele trei rablele părăsite pe stradă de proprietari au fost ridicate și transportate într-un garaj al Urbis Serv după cum se poate observa din fotografiile atașate.

În cursul anului 2017, polițiștii locali au identificat un numar de 177 vehicule care fac obiectul legii privind vehiculele fără stăpân sau abandonate pe domeniul public. Pana la aceasta data, in urma somatiei, un numar de 142 de proprietari de vehicule, s-au conformat. Pentru cei care nu au dat curs somaţiei primite, urmeaza ca vehiculele fără stăpân sau abandonat să fie ridicate, transportate şi depozitate, prin grija S.C Urbis-Serv S.R.L Buzau, in locurile special amenajate de la sediul societatii. Vor fi inventariate şi bunurile aflate în interiorul acestora. Actiunile vor continua in perioada urmatoare – Comunicat Poliția Locală Buzău

În viitorul apropiat cu noul utilaj urmează a fi ridicate și mașinile scoase de samsari la vânzare tot pe domeniul public.

Citește și articolul: Moment emoționant în ședința CJ Buzău. Recunoaștere și ajutor pentru familia militarului ucis în Afganistan

În faza a treia se vor ridica și mașinile parcate neregulamentar și care stânjenesc traficul.

Citește și articolul: Nu e consilier, dar nu lipsește de la nicio ședință: „Sunt primul pe listă, aștept să se elibereze un loc!”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Pentru prima dată s-a făcut asta în Buzău! Iată primele fotografii!

  • Pingback:

  • Nu-i frumos, nu e bine, ce au ei cu mașina omului. Să vină Boșcodeală că el a umplut trotuarele cu rable, uitate sau expuse la vânzare, ce înseamnă terorismul ăsta? Jos Toma!

  • Corecta actiunea…e o rabla de Dacie pe trotuar pe stada Sculpturii…faceti-va timp si pentru deseul ala care blocheaza deplasarea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.