Percheziții în Buzău în această dimineață. S-au confiscat peste 20 de mii

În urma unor percheziții efectuate în această dimineață, polițiștii buzoieni au confiscat peste 20 de mii de petarde și artificii. 

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Secţiei de Poliţie Rurală nr. 12 Pogoanele au pus în executare trei mandate de percheziţie pe raza municipiului Buzău şi a comunei Ruşeţu, existând suspiciunea că se deţin fără drept, articole pirotehnice.

Cu această ocazie, în urma activităților efectuate, în locuinţele a doi bărbaţi în vârstă de 49 de ani şi 52 de ani, din Buzău, respectiv Ruşeţu, precum şi în locuinţa unei femei în vârstă de 60 de ani, din Buzău, persoane neautorizate în domeniul deţinerii şi comercializării de articole pirotehnice, au fost identificate peste 20.500 de articole pirotehnice deţinute ilegal.

De asemenea, în urma unui control efectuat la o societate comercială din Smeeni, a reieşit că reprezentantul legal, un bărbat în vârstă de 41 de ani, ar fi deţinut ilegal 20 de cutii cu artificii.

Poliţiştii au ridicat pentru continuarea cercetărilor întreaga cantitate de materiale pirotehnice.

Pe numele celor patru au fost întocmite dosare penale şi poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

loading...

Un comentariu la „Percheziții în Buzău în această dimineață. S-au confiscat peste 20 de mii

  • Să le dea Dumnezeu sănătate ,(polițiștilor).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.