Percheziții la clinica estetică a vedetelor și la Hanul Vânătorilor la Ulmeni

Probleme pentru buzoianul Valentin Burada, un tânăr antreprenor de succes.

Astăzi, mascații și procurorii au dat buzna la mai multe din firmele acestuia din București, Buzău și din țară.

Burada deține clinica estetică Swiss Clinics la care s-au înfrumusețat multe vedete din România (exemplu Bianca Drăgușanu și Loredana Chivu) CLICK AICI pentru cel mai recent interviu.

La Buzău, Burada are Hanul Vânătorilor și Zen Pool&Ballroom.

Comunicat Poliția Română:

„Activitățile sunt derulate într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, privind infracțiuni de evaziune fiscală, spălarea banilor, exercitarea fără drept a unei profesii, vătămare corporală și fals intelectual.

Astfel, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 45 de percheziții domiciliare (12 în București, 8 în Buzău, 2 în Ilfov, 2 în Timiș și câte una în Argeș, Arad, Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Suceava, Sibiu, Vâlcea) și pun în executare 7 mandate de aducere”.

Atenție faptul că s-a inițiat acest dosar penal și s-au derulat azi aceste percheziții nu înseamnă că cei vizați sunt vinovați. În România s-au făcut zeci/sute de percheziții care n-au avut nicio finalitate (dinn punct de vedere legal).

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Percheziții la clinica estetică a vedetelor și la Hanul Vânătorilor la Ulmeni

  • Intamplator are masini de 1 milion euro… om cinstit….

  • Nu a cotizat la băieții cu epoleți. Cum se ridică unul mai sus gata sa ii dam în cap. Este capitalism fraților, fiecare se descurcă cum poate. Tot comunisti am rămas sau cel puțin în mentalitate. Bine că Mesi nu e român că noi și pe ăla îl băgăm la bulău.

  • Unii au nevoie să fie protejați împotriva propriei ignoranțe …. Aici are dreptate redacția. Nu e neapărat vinovat cel acuzat. E vinovat și cel care are impresia că își poate îndrepta nasul la mall, eventual in timpul unei ședințe de pedichiură și în același preț. Fiind naivi, trebuiesc totuși protejați.

  • Cred ca e primul caz, unde domnul ziarist spune „Atentie…..nu e neapărat vinovat” ….ori ii e frica ca o sa fie urecheat? Teoretic ,nimeni nu e vinovat pana nu se pronunță instanța…. dar pe unii îi crucificati si pe altii îi periati

  • Domnul Burada, fara Burada senior de la Urbis, era nimic. Normal ar reiesi ca a spalat banii produsi de unchiu’, doar nu suntem copiii?!? In vremurile alea, cand „omul de afaceri” de succes s-a lansat, mai toti, de la Tescaru si Boscodeala ori Barla, se apucasera de investit in entertainment. Nu e exclus ca in cazul Burada sa fie si alti banuti investiti, ca doar cu ce s-a strans de la Unchiu’… nu e imposibil doar cel putin impresionant. Asteptam, vedem!

  • Interlop! Relatii suspuse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.