Performanță! E deja a patra din Buzău din această lună FOTO + VIDEO

La această oră a început din fața spitalului județean asfaltarea străzii Oltului.

E vorba de primul tronson, de la intersecția Bd. Stadionului până la sensul giratoriu din fostul cartier 23 august.

Programul de asfaltări al municipalității se va continua și cu al doilea tronson al străzii Oltului (de la rond până la str. Transilvaniei), iar apoi cu străzile Constituției și Orizontului, până la Galleria Mall – Penny XXL.

Strada Oltului e a patra care se asfaltează în mun. Buzău încă din luna martie – a ajutat și vremea – după Pompiliu Ștefu, Călmățui și Aleea Paltinilor din cartierul Micro XIV.

Pe Aleea Paltinilor s-a turnat ieri primul strat de asfalt (vezi foto mai jos). Întreaga zonă dintre blocuri (însemnând stradă, spații verzi și locuri de parcare) a fost reamenajată. La finalul lucrărilor locuitorii se vor bucura de un spațiu mult înfrumusețat față de perioada de dinainte.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Performanță! E deja a patra din Buzău din această lună FOTO + VIDEO

  • Pe Paltinilor acolo in poza mare la copaci arata ciudat, nu inteleg de ce in loc sa lase fasie de pamant si spatiu verde pentru copaci intre cele doua alei asfaltate au ales sa ingradeasca doar 1mp de bordura fiecare copac si intre ele sa lase pietris si arata foarte urat.
    Trebuia lasat pamant si spatiu verde pe toata lungimea unde sunt copacii si bordurat pe toata lungimea nu individual in jurul fiecarui trunchi cu doar 1mp. Normele spun ca un copac trebuie sa aiba mult mai multi mp de spatiu de pamant in jurul trunchiului ca sa se dezvolte sanatos si sa nu moara… cu cat ii micsorezi spatiul de pamant cu atat va muri mai repede copacul, mai ales ca vorbim de copaci ce nu vor fi udati decat de ploaie.

  • IN CARTIERUL TOHANENI CAND SE ASFALTEAZA?
    STR. SIMION BARNUTIU, KOGALNICEANU,BRANCOVEANU,VULCANI ,GHEORGHE ASACHI. ARATA JALNIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.