Performanță. Puține orașe din țară se pot lăuda cu așa ceva!

Azi au început lucrările de asfaltare a ultimei străzi de pământ din orașul Buzău.

E vorba de Saturn Linie, o stradă pe care locuiesc câteva zeci de familii – între cartierul Poștă și calea ferată Buzău – Ploiești.

Lucrarea a rămas ultima, din totalul de 43 de străzi asfaltate, întrucât CFR a întârziat eliberarea avizelor. Strada, îngustă din pricina vecinătății căii ferate, va fi cu sens unic, dinspre podul Drăgăicii înspre strada Saturn.

Performanță

Puține spre deloc sunt orașele din România de mărimea Buzăului care se pot lăuda cu faptul că au toate străzile astfaltate. Acesta e una din cele mai importante realizări ale primarului Toma în mandatul său. Peste 60 de străzi nu erau asfaltate în Buzău în 2016. Un lot a fost reușit cu Urbis Serv, iar restul de 43 de străzi (vezi lista mai jos cu cele 5 loturi) a fost atribuit în urmă cu doi ani firmei Hidro Salt.

Pentru mii de buzoieni asfaltul a ajuns la poarta lor abia după 2016. Și sute de firme beneficiază de faptul că asfaltul a ajuns pe strada une își aveau sediul/punctul de lucru.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

4 comentarii la „Performanță. Puține orașe din țară se pot lăuda cu așa ceva!

  • de pamant este si langa Bisericuta copiilor care trebuia sa fie gata de o saptamana. De ce nu mai scrii ca au mintit cu termenul?

  • LAUZI NORMALITATEA????

  • Salut, vreau sa adaug și eu ceva legat de străzile asfaltate. eu stau pe una din ele, pe str calnau, a fost făcută, cred, sa tina o iarna și nici măcar nu e terminata, coltul str calnau cu dorobanti trotuarul nici măcar nu a mai terminat
    de asfaltat e lăsat asa

  • Nu-nu, ultima strada de pamant din oras este vecinatatea/parcarea enorma din jurul blocurilor din Orizont. Ca sa fim corecti.
    Promisiuni peste promisiuni ca ne asfalteaza de 2 ani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.