Pericol de moarte! Incident în Dorobanți

Incident, săptămâna trecută, în Dorobanți.

O femeie, într-o clipă de neatenție, a căzut într-o gură de canal neacoperită și s-a rănit.

În prealabil, un vecin mai curios din fire a vrut să vadă ce-i înăuntrul gurii de canal și a ridicat capacul. Nu l-a mai pus înapoi cum trebuie…

Teodor Antimir, șef Zonă Metropolitană, Comp. de Apă Buzău: „Manevrarea capacelor de canal este interzisă, cu excepția persoanelor autorizate de la Compania de Apă. Consecințele pot fi dramatice, fie că e vorba de o gură de canal de pe trotuar, alee sau stradă. De asemenea, îi rog pe buzoieni să ne contacteze imediat la 0238.938 în caz că observă prin oraș capace lipsă, deteriorate ori care se mișcă. La fel, dacă vor constata neregularități ale ramei gurii de canal”

anunt-interes-public-capace-camine

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Pericol de moarte! Incident în Dorobanți

 • Cine este acel vecin de care menționați? Cum știți că este curiozitate din fire și nu rea voință?

  Răspunde
 • Pe Unirii Sud noroc că toate vecinele sunt atente, că la câte găuri (de canal) neacoperite sunt, s-ar putea juca biliard.
  Vă dați seama, cineva, curios, a zis că în canal e altceva decât ce ar trebui să fie într-un canal. Apoi, a pus capacul dar mai într-o rână. Femeia trece, dă boalelor de superstiția pe care eu cel puțin o aveam când eram mic, de a nu câlca pe capacul de la gura de canal că aduce ghinion, calcă pe o margine și capacul se rotește. Ghiniooon, iată!!! Subiect de film de duminică.
  Nu sunt convins de implicarea ”vecinului”. Ăia de la Companie să sesizeze la poliție, dacă nu au nicio implicare în manevrarea deficitară a acestor capace. Dacă nu o fac, toată frecția cu comunicatul e de acoperire, chipurile ei dacă se disculpă și educă, e clar că nu sunt VINOVAȚI :)))))))))))) Te dare mintea cu deștepții ăștia care cred că sunt și inteligenți, dacă soarta și neamurile le-au dat o pâine de mâncat.

  Răspunde
 • Exista vreo dovadă vis-a-vis de „vecin” ori „decât” se presupune pe baza de faptul că angajații Companiei de Apă n-aveau cum sa așeze capacul in sictir data fiind debordanța lor de profesionalism ?!

  Răspunde
 • Nu prea inteleg unde era neatentia.
  Sau mai nou compania de apa vrea sa ocolim gurile de canal, ca poate o sa cadem in ele cand punem piciorul pe ele? Vrea sa plecam de la premisa ca nu isi fac treaba si nu asigura gurile de canal?
  In unele zone nici n-ai cum sa le ocolesti, vrei sau nu, trebuie sa calci pe gura de canal, chiar daca tu crezi ca o sa ai 7 ani de ghinion, sau 7 oase rupte daca ai ghinionul sa fie nesecurizat si sa cazi in ele.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.