Pesedistul Toma, susținut de penelistul Raul Florescu: „Putea fi și de la Partidul Lipovenilor. Dacă are omu` dreptate!”

Liderul consilierilor PNL din CJ Buzău, Raul Florescu, a ținut astăzi să apară în fața ziariștilor pentru a transmite un mesaj de susținere pentru pesedistul C-tin Toma, primarul municipiului Buzău. De notat că toți cei 8 consilieri PNL au votat pentru Toma, iar cei 22 de pesediști, plus ALDE și PSRO, împotriva acestuia.

„Dom`le putea fi și de la Partidul Lipovenilor sau de la Partidul Italienilor Liberi sub Soare. Dacă omu` are dreptate, normal că-l susțin. Ce spune Toma împotriva Companiei de Apă e adevărat. Și noi, la Rm. Sărat, am dat rețeaua la Compania de Apă. Ne-au făcut o stație de epurare, iar acum plătim de ne ustură și-n fund. Mai bine, luam un împrumut și făceam noi, râmnicenii, stația aia de epurare. Din ce-am văzut eu, de la distanță e drept, că stau în Rm. Sărat, primarul Toma are intenții bune. E drept că sunt gropi în asfalt, dar acum să fim sinceri. Ne luăm de Toma care nu-i venit nici de un an, iar de celălalt care era de 20 de ani nu mai zicem nimic ?” a conchis Raul Florescu.

Auraș Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.