Peste câteva minute, AICI, primul eveniment și primul spectacol. Intrarea gratuită

După doi ani (de pandemie), CJ Buzău reia AZI obiceiul bun al sărbătoririi „Micii Uniri” la Buzău.

Trei sunt noutățile pozitive față de ceremoniile precedente.

1) Manifestarea patriotică (ora 10.30) se va ține în parcul superb de la Centrul Muzeal I. C. Brătianu (fostul spital de chirurgie).

Aici s-a amenajat o scenă și un nou loc de spectacole.

2) După ce se va dansa Hora Unirii, buzoienii vor asista la un concert susținut în aer liber de formația Plăieșii din Republica Moldova.

3) Concert va fi la Sala Mare a CJ Buzău (pe bază de invitații) cu Plăieșii și Zinaida Julea.

loading...

7 comentarii la „Peste câteva minute, AICI, primul eveniment și primul spectacol. Intrarea gratuită

 • Ma întreb cât este de normal sa petreci langa un cimitir! Unii își înmormântează morții, acum , și nu pot auzi nici macar slujba preotului, de muzica din acest spațiu! Nu mai spun de cei care locuiesc in jur și sunt terorizați de volumul înalt cu care se difuzează acest bâlci! Mulțumim din inimă acestui prefect și tuturor autorităților care permit să se întâmple așa ceva!

  Răspunde
  • Nu e chiar langă cimitir, sunt 230 de metri distanță în linie dreaptă, plus un bulevard despărțitor.

   Răspunde
 • Și 230 metri sunt suficienti pentru boxele și intensitatea muzicii ? Este total un loc nepotrivit pentru distracție și muzică ! Langa un cimitir și între blocuri! Bătaie de joc și nesimțire!

  Răspunde
  • Cam unde se putea face asta? Haide va rog sa dati un loc suficient de departe de cimitire si blocuri. Unii suntem gica contra doar asa, ca sa ne auzim vorbind.

   Răspunde
 • La mulți ani, români! La mulți ani, România! P.S. Azi nu vorbim despre cimitire!

  Răspunde
 • Domnule Tereacă, nu mai găsiți tot felul de scuze penibile pentru inepțiile domnilor Neagu și Toma! Da, este lângă un cimitir, unde sunt înmormântați mulți dintre cei care au făcut cinste acestui oraș! Este un prilej de a mai da ceva de pomană și a mai câștiga niște bănuți pentru propriile buzunare, inclusiv din voturi!! Și ideea târgului de Crăciun din Crâng, dar mai ales concertul pe bani frumoși din buget a fost același lucru!! Nu că „ceilalți” nu ar face la fel!! Și apropo, am observat o „îndulcire” a tonului față de Boșcodeală! Aia cu „decența” a fost tare! Să fie legat de faptul că dosarul face referire la niște fapte identice cu ale domnului Toma sau legături cu Orizontul prietenului Gagu??

  Răspunde
 • Ca vine vorba de Gagu si Concas cum este posibil știindu-se se ca in Buzau in ani comunismului au fost unele blocuri cu vicii de construcție si tu ca si societate continuiatoare care te numești Concas cu profitt de milioane de euro nu esti tras la raspundere de locatarii care au cumparat de bună credință acele apartamente fara sa fie informați de acele vicii de construcție si tu primarie nu faci nimica in sensul asta. Dl Toma preferă să scoată bani din buget si fondurii europene se refaca structura acestor blocuri cum este turnul din Micro 14.Si frumos ar fi sa castige Concas licitațiile.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.