Peste câteva zile se va circula în ambele sensuri. Stradă importantă din centrul Buzăului

Astăzi la prânz s-a turnat asfalt pe cei aproape o sută de metri de pe strada recent botezată Garoflid din centrul Buzăului (între primărie și BCR).

Carosabilul a fost lățit (s-a mușcat aproape un metru din trotuar) pentru a permite circulația mașinilor pe ambele sensuri.

Astfel că în zilele următoare, după ce va fi făcut marcajul și schimbate indicatoarele rutiere, pe str. Garoflid se va putea circula și dinspre corabia ANAF, prin fața BCR și BNR, înspre primărie și tribunal.

În orele următoare aceste indicatoare vor fi îndepărtate

Muncitorii de la Urbis au mai asfaltat o parcare și în Broșteni (lângă blocul Renel, între străzile Gârlași și V. Vodă).

Lucrarea va fi terminată mâine, când se va asfalta și partea rămasă.

Lucrări în desfășurare mai sunt în fața parcului Sf. Îngeri, unde se amenajează o parcare mare – ce va putea fi folosită de buzoienii cu treabă în centru ori la piață.

Programul viitor cuprinde asfaltarea terenurilor de sport la toate școlile și liceele din Buzău, asfaltarea străzilor Bicaz și Viitorului plus trotuarele din Dorobanți. Niciun muncitor de la Urbis Serv nu va fi trimis în șomaj.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Peste câteva zile se va circula în ambele sensuri. Stradă importantă din centrul Buzăului

 • Nu stiu cat de prioritare sunt aceste lucrari insa intreb si eu poporul si primarul inca in functie…ce mama zmeilor asteapta de nu se asfalteaza acele cratere de prin cartierul fostului 23 August(paralele sau sau perpendiculare cu DEMOCRATIEI,OLTULUI,str RASCOALEI,TRANSILVANIEI PLUS MULTELE ALTELE RAMASE MAI PRAF DECAT IN VREMEA LUI BOSCODEALA???
  AVEM NISTE ZONE TOTUSI FRUMOASE IN ACEST ORAS!CE SE ASTEAPTA???
  NE DA PRAF IN OCHI CU STRAZI ASFALTATR CATE 100 DE METRI???
  CHIAR ASA FRAIERI NE CRED ACESTE AUTORITATI???

  Răspunde
 • Au asfaltat o stradă care nu avea o groapă, o gropiță, nimic! Orașul e praf, iar el toarnă asfalt peste asfalt bun! Asta nu mai e sfidare, e o profundă inadecvare la realitate, este un văl care se așterne peste rațiune. Ce urmează acum, să pună peste asfaltul ăla nou pavele?
  Este scandalos !

  Răspunde
 • Chiar ăsta-i numele străzii? „Garoflid”!

  Răspunde
 • Ne rupem masinile pe rampa de acces dinspre Aromet catre zona industriala si retur, iar raspunsul D-lui Primar a fost ca se va asfalta dupa ce se va reabilita inclusiv podul peste calea ferata(dupa ce initial raspunsese ca se va face imediat ce vremea o va permite, dupa care acel mesaj a fost sters), pentru ca oricum traficul se va inchide in zona.
  In conditiile in care podul vechi de la Metalurgica, va fi gata aproximativ in August, cate luni mai avem de rupt masinilie pe rampa respectiva?
  Trebuie sa ne ducem la munca in conditiile actuale care nu sunt foarte sigure. Banii la buget din Zona Industriala vin, acolo se produce fizic ceva si nu pe hartie. Reabilitati Zona industriala si parcarile din jurul societatilor care aduc taxe consistente la buget.

  Răspunde
 • Din cate stiu strada asta nu avea nicio problema cu asfaltul. De ce nu s-au limitat doar la latirea ei, care nu stiu la ce va servi ptr ca banda I-a tot va fi transformata in parcare, ca toate strazile din Buzau……[Leo]

  Răspunde
 • Indiferent cine este sau va fi primar nu are cum să satisfacă doleanțele TUTUROR locuitorilor din municipiu… E drept, și actualul primar are anumite preferințe sau oportunități – cum le-om zice – unele frizând absurdul, ca asfaltări peste asfaltări bune , oricum, muuuult mai mult decât fosta conducere a Primăriei… Dar, trebuie să ne gândim că nu cunoaștem cum și când se va sfârși această pandemie MONDIALA , cu ce consecințe sau … reveniri!… N-ar trebui asfaltate și TROTUARELE pe unde circulă oamenii decând se nasc ? Dau un exemplu, ca pieton f. rar : de la Gară spre Spitalul CFR ( pe ambele părți ) sau str. Horticulturii ori str. Crinului ( între Democrației și Transilvaniei) ? Cred că banii se vor împuțina drastic și iar vom rămâne cu … deziderate!…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.