„PESTE DOUĂ ORE!”

Veste bună pentru buzoieni. Azi, în jurul orei 15.00 a fost pus în funcțiune cazanul ca va livra buzoienilor branșați la sistemul centralizat apa caldă de la robinete și calorifere.

„În sfârșit, s-a rezolvat problema cu instalația de gaz. Deja funcționează, s-a pornit cazanul de la PT 4 din Dorobanți. În două ore, primii buzoieni vor avea apă caldă la robinete. Deocamdată, apa a plecat de la cazan pe circuitul primar până în punctele termice, dar mai trebuie încălzită și apa din conductele sistemului de distribuție primar și secundar”, a anunțat la 15.30 – Aurel Gubandru, directorul RAM Buzău.

Există totuși posibilitatea ca pentru început, pentru câteva ore, apa să nu fie prea fierbinte, până se va încălzi toată apa din conductele de distribuție.

După nouă zile, buzoienii branșați la RAM vor putea face din nou duș. E vorba de aproximativ șase mii de familii

Se poate și să curgă puțin neagră la început, după cele nouă zile în care pe conducte n-a mai circulat apa caldă.

UPDATE: ora 21.00: Deocamdată, din informațiile reporterului buzoienii.ro, apa caldă nu a ajuns încă la robinetele buzoienilor. Mai durează câteva ore

Comunicat-RAM-30.08.2019

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„PESTE DOUĂ ORE!”

  • Unde este, unde curge, pe Buzau, la robinet nu.

  • Sambata,31 August 2019,ora 8:40.Nu curge apa calda la robinet. Ceva se intampla la Ram.!Ce mai trebuie facut? Va rog sa ne informati .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.