Peste o jumătate de oră se blochează drumul. Restricție de două ore

Astăzi, între orele 09.00 – 11.00, va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor în municipiul Buzău, pe Calea Eroilor de la intersecţia
străzilor Unirii şi Averescu, până la intersecţia cu Şoseaua Nordului.

Restricţia este impusă pentru desfăşurarea ceremonialului militar şi religios, prilejuit de Ziua Armatei Române.

De asemenea, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată în aceeaşi zi, în
intervalul orar 19.30 – 20.30, pe traseul Piaţa Daciei – Aleea Trandafirilor – Bulevardul Unirii – Calea Eroilor – intersecţie sens giratoriu, ulterior pe bulevardul Mareşal Averescu până la intersecţia cu strada Traian Vuia, când va avea loc o ceremonie militară de retragere cu torţe.

Echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Poliţiei Locale vor acţiona în zonele respective şi vor îndruma autovehiculele pe rute ocolitoare.


„Continuând seria de activități dedicate Zilei Armatei României, militarii din Garnizoana Buzău vă invită pe 25 octombrie 2019, de la orele 10.00, la o ceremonie militară cu depunere de coroane și jerbe de flori, la Cimitirul Eroilor din municipiul Buzău, iar începând cu orele 19.00, ceremonie de retragere cu torțe, pe itinerarul: Piața Daciei, Bd. Unirii, Calea Eroilor, Rond Kaufland sud, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Comandamentul Diviziei 2 Infanterie „Getica” – comunicat Armată

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.