Peste o mie de copii, părinți și bunici au spus de 1 iunie „Mulțumim, CJ Buzău!”. Micuții au avut parte de dulciuri și distracție pe cinste.

La ora scrierii acestui articol, distracția continuă încă în fața clădirii Muzeului Județean.

Petrecerea a început înainte de ora 11.00, când sute de copii și însoțitorii lor populau deja curtea Muzeului.

De la ora 11.00 s-a dat druimul la muzică, dar și la concursul de desene pe asfalt. Răstimp, angajați ai CJ Buzău împărțeau copiilor din incintă și celor care încă veneau baloane și batoane de ciocolată.

Alături de copii a fost și președintele CJ Buzău, Emanoil Neagu, recunoscut ca un mare iubitor al copiilor.

„Îmi sunt dragi pentru inocența, frumusețea și bunătatea lor. Ce frumoasă ar fi fost lumea dacă am fi putut rămâne mereu copii”, s-a pronunțat Neagu, care a purtat scurte dialoguri cu mulți dintre copiii prezenți.

După mai bine de o jumătate de oră de desenat, concursul a fost declarat încheiat după care s-au decernat premiile, pe trei categorii de vârstă, celor mai talentați din copiii, inclusiv trofeul cel mare. 

Copiii au fost invitați apoi în sala teatrului, unde au rulat cele mai frumoase desene animate.

La ieșirea din sală, altă surpriză. Copii au fost întâmpinați de Mickey Mouse și de prietenii săi. Nebunie mare, toți copiii voiau să se pozeze alături de îndrăgitele personaje din desenele animate.

Distracția  a continuat cu o demonstrație de carate, iar de la ora 16.00 cu mai multe scenete pentru copii. A fost o zi frumoasă, copiii au fost mulțumiți, au simțit cu adevărat că a fost ziua lor, iar părinții și bunicii au mulțumit sincer conducerii CJ Buzău că s-a gândit să organizeze o astfel de zi.

„Au fost câteva sute de copii, alături de părinți și bunici. Ideea de a se acorda zi liberă pentru toată lumea a fost una, se vede, cât se poate de inspirată. Măcar o dată pe an, iată părinții au posibilitatea de sta și de a petrece alături de copii lor.Mă bucur că le-am putut fi de ajutor tuturor”, a remarcat Emanoil Neagu. 

Pentru cei mai mari, distracție începe de vineri seară, cu parada torțelor alături de daci și romani de pe marile bulevarde ale orașului și se continuă sâmbătă și duminică la Monteoru.

O notă bună merită și conducerea Muzeului Județean pentru faptul că etajul I al muzeului a fost deschis publicului. Pe hol au fost așezate mai multe machete interesante despre viața din perioada antică. 

Mai jos, puteți vedea o galerie foto de la petrecerea de azi de la muzeu.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.