Peste o mie de elevi au fost trimiși de azi acasă. Vezi AICI toate unitățile din Buzău închise

Din această dimineață și cei 1089 de elevi de la Colegiul Agricol din mun. Buzău au fost trimiși în on-line pentru cel puțin două săptămâni.

Cauza: un cadru didactic care a predat la mai multe clase a anunțat că are test pozitiv.

În cele două săptămâni în care elevii vor face cursuri on-line se speră că la liceu se vor termina și lucrările de punere în funcțiune a noii centrale termice pe gaz, astfel încât la întoarcere elevii să găsească clasele încălzite.

Aici se lucrează la înființarea și montarea centralei termice de la Colegiul Agricol

În mun. Buzău mai sunt închise momentan Colegiul M. Eminescu, Liceul cu Program Sportiv și Colegiul Pedagogic, ultimul urmând a se redeschide miercuri.

Dintre școlile din m un. Buzău sunt închise Șc. nr 5 și nr. 11, la ultima fiind în desfășurare lucrări pentru punerea în funcțiune a centralei termice și reabilitarea energetică a imobilelor.

La Rm. Sărat e închisă (a doua oară) Școala nr. 1.

Astăzi, Comitetul pt. Situații de Urgență a decis și reluarea cursurilor la școala din Căpățânești (Mărăcineni) și la grădinița Podgoria.

  • Reluarea desfășurării cursurilor în scenariul 2, la Școala Gimnazială Căpățânești, din comuna Mărăcineni, începând cu data de 03.11.2020, potrivit prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 75/02.11.2020.
  • Reluarea  desfășurării cursurilor în scenariul 2, la Școala Gimnazială Podgoria – Gradinița cu Program Normal Podgoria, începând cu data de 04.11.2020, potrivit prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 75/02.11.2020. 

loading...

2 comentarii la „Peste o mie de elevi au fost trimiși de azi acasă. Vezi AICI toate unitățile din Buzău închise

  • Dumnezeu să o ierte!

  • Ne- a luat iar prin surprindere iarna de nu s-au montat centralele la scoli? Sau nu ne pasa? Rușine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.