Petra și Ines au semnat cu altă echipă. Mesaj important: „Până atunci, 💪Gloria!”

E oficial, apărătoarea Ines Khouildi (Tunisia) și portărița Petra Blazek (Austria) vor părăsi Gloria la finalul sezonului.

Cele două s-au pozat pe Instagram în momentul în care au semnat pentru echipa germană Thuringer HC.

Veste bună, cele două sunt profesioniste și vor rămâne concentrate pentru atingerea obiectivului: calificarea Gloriei Buzău într-o cupă europeană.

Ines a și scris în postarea de pe Instagram: „Foarte încântată pentru noua provocare. Până atunci, haideți să atingem obiectivul pentru acest sezon”.

Khouildi a jucat bine în ultimele trei succese ale Gloriei (Rapid, Bistrița și, ieri, cu Zalăul), iar Petra Blazek a fost probabil cea mai bună de pe teren cu Rapidul.

E foarte posibil ca și Gloria să fie semnat cu câteva jucătoare noi, dar să nu fi făcut, din diverse motive, acest lucru public.

Joia viitoare, Gloria va juca la Buzău cel mai important meci al sezonului. Cu Minaur Baia Mare pentru calificarea în semifinalele Cupei României (Final 4). În cazul unui succes, Buzău se apropie de îndeplinirea obiectivului, calificarea într-o cupă europeană.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.