Petre Daea a luat de la toți! N-a acceptat niciun cadou, a plătit tot!

Ca și la edițiile precedente, Petre Daea a fost vedeta zilei inaugurale a „Festivalului Recoltei” de la Buzău.

Fostul ministru al Agriculturii a mers la toți producătorii (n-a scăpat niciunul). N-a acceptat niciun cadou, deși unii au insistat. A plătit absolut tot.

Mai mult, a stat de vorbă cu fiecare, astfel că turul făcut de Daea a durat aproape două ore. E drept, și producătorii buzoieni îl îndrăgesc pe Daea, mulți dintre ei trăgându-se în poză cu ministrul.

„Am venit la Buzău din respect pentru buzoieni și producătorii din Buzău. Toate produsele astea frumoase și gustoase de la tarabe înseamnă multă muncă, sudoare. Eu mă înclin în fața lor și îi ajut cât pot. Vin la Buzău cu mare plăcere, am aici prieteni dragi, pe domnul Toma, domnul Vânătoru, domnul Florea și alții. Voi reveni și în anii următori, indiferent dacă voi mai fi sau nu ministru”

Festivalul „Toamna Buzoiană” va ține până sâmbăta viitoare inclusiv. În fiecare zi, de la 16.30 vor fi și spectacole de muzică populară (vezi, mai jos, programul).

loading...

2 comentarii la „Petre Daea a luat de la toți! N-a acceptat niciun cadou, a plătit tot!

  • Om din popor și pentru popor, dl. Petre Daea dă bine la imagine, mai ales înaintea unor ” evenimente ” politice iminente pe aceste meleaguri … Cu toată simpatia pe care mulți i-o purtăm ( și nu știu de ce ! ) agricultura românească merge înainte și cu și fără dânsul. Dumnezeu și Mama Natură să țină cu noi !

  • Ieșea mai ieftin nea’ Daea dacă își făcea cumpărăturile din Piața Centrală, chiar de la producători.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.