Piața din Buzău lăudată la nivel național!

Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România susține că la Buzău sunt „cele mai mici prețuri din România la roșii”:

Aceeași asociație a lăudat Piața Centrală din Buzău și zilele trecute, nu doar în privința roșiilor:

De partea cealaltă, alți buzoieni au postat comentarii negative pe pagina de facebook a asociației, reclamând că au fost păcăliți la cântar, dar și în privința calității produselor:

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Piața din Buzău lăudată la nivel național!

 • Care producatori, sunt doar samsari pusi pe pacalit clientii. Au gramada frumoasa si din spate te servesc doar cu stricaciuni, problema este ca nimeni nu-i controleaza.

  Răspunde
 • Dacă și 1 kg ar avea 1 kg…. Sau sa chemam un specialist sa măsoare accelerația gravitaționala în zona pieței. Cine știe ce surprize avem! Poate din cauza asta 1 kg din piață are acasă 6-700 g.

  Răspunde
 • Iar produsele autohtone sunt amestecate cu cele de import. Dacă le spui ceva ,refuză să te mai servească. Nu le mai cântați prohodul,sunt precupeți cu aromă de producător. De aceea sunt produsele ieftine. Păcăleala merge mai departe,sperăm la modificarea legii cu certificatul de producător și cu codul QR care să ateste că producătorul își vinde marfa pe tarabă.

  Răspunde
 • Cod QR poti pune pe toate gardurile !
  Ai pe google aplicatii gratuite pentru generat coduri QR pe care le poti tipari si afisa oriunde vrea muschiul tau.

  Răspunde
 • Buna seara ,căutați cu atenție că mai suntem și producători in zona,, comsoradi „de exemplu.Legat de samsari e o jungla piața noastră centrala când vin autoritățile de la Anaf se anunță înainte și așa samsarii își învelesc tarabele și stau ascunși ,se așterne liniștea .Când vin doamnele de la direcția agricolă controlează producătorii in regula pt că la fel cine știe că nu e este in regula învelește și pleacă .Într-un cuvânt nu se fac controale așa cum ar trebui de exemplu sa ia o taraba învelită să meargă la administrația pieței sa întrebe pe numele cui este închiriată, să îl caute la primăria de unde aparține, sa se verifice ce suprafața are și cu ce. Junglă, asta este definiția din păcate. De suferit, suferă clienții și producătorii care chiar produc legume. Sunt multe lucruri de discutat pe acest subiect dar nimeni nu face nimic concret.

  Răspunde
 • Piata Centrala e o mare adunare de hoti incepand de la parcare, unde doar tu ca simplu cetatean platesti (cei din piata se cunosc cu nenea de la Urbis si nu platesc – „vezi ca sunt cu BMW cu numere de Germania – OK”) si pana la asa zisii producatori care dau doar din spatele gramezii si uite asa te trezesti acasa ca ai luat 10 rosii din care 7 sunt stricate.

  Răspunde
 • Intr-adevăr, cititorul ” Iuli ” are dreptate ! M-am nimerit de 2-3 ori în Piața Centrală când se ” executau ” controale de la diverse ” organe de control și îndrumare … E un show total cu complicitatea comercianților dar și a – surpriză! – cumpărătorilor de nici nu știi ce să mai crezi ! Pe de altă parte se împuținează numărul producătorilor autentici , cei cu mâinile negre de pământ și brăzdate de muncă – și care sunt situați – se zice – pe partea stângă a pieții, cea cu magazinul ” Roxana ” . Oricum, viața merge înainte și nu se va schimba nimic și locuitorii Brașovului de exemplu, ne vor invidia în continuare pentru ” piața bogată și ieftină de la Buzău ! „

  Răspunde
 • Producător de legume,,iuli” ,nu cititor ,vorbesc din experiența ,îmi desfășor activitatea printre ,,ei”,așa cum pot!!din păcate personal nu pot face mai nimic!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.