Piedică pentru clubul sportiv al primăriei, SCM Gloria Buzău. Președintele Vasile Niță: „Suntem disperați”

Campionatele de fotbal, handbal și rugby bat la ușă, dar noul club sportiv al Primăriei, SCM Gloria Buzău, nu e încă oficial înființat.

Mai exact, un club se naște abia după ce Ministerul Tineretului și Sportului emite Certificatul de Identitate Sportivă.

Iar la momentul la care dvs. citiți aceste rânduri, SCM Gloria Buzău nu are CIS, deci nu există.

„Da, suntem disperați. Luni mă duc la București, peste ei, la minister. Am depus actele de pe data de 9 august, acum e 18 și n-am primit încă CIS-ul. Așa-i la noi, birocrație cât cuprinde și funcționari care în loc să te ajute îți pun piedici ca să-și justifice și ei salariul. Situația e disperată, riscăm să rămânem fără jucători înainte de a începe campionatele. Nu putem semna contracte cu ei până nu există clubul. De asemenea, nici primăria, chiar dacă are bani, nu-i poate da unui club care nu există. Sper ca luni, să obținem CIS-ul, marți să semnăm contractele și să ne mutăm la sediul de la stadionul Gloria și apoi de miercuri să ne ducem cu actele la federații pentru mutarea echipelor pe noul SCM Gloria Buzău și înscrierea în campionat”, a spus președintele Vasile Niță.


„Campionatul începe la începutul lui septembrie. Până atunci trebuie să facem mutarea de pe HCM pe SCM Gloria Buzău. Din păcate am ratat perioada în care am fi putut aduce noi jucătoare pentru a întări lotul”, a spus Romeo Ilie.


„Lumea îmi cere să fac transferuri, să întăresc echipa. Deocamdată, nu pot pentru că nu e înființat clubul. Eu sunt în contact cu niște jucători buni. Sper să se rezolve cu noul club, iar de marți-miercuri, când vin din vacanță să ne apucăm serios de treabă pentru a face o echipă capabilă să promoveze în liga a treia. Dacă nu rezolvăm rapid se va desființa și FC Buzău, nu mai pot ține de unul singur această echipă ” – Ionel Turturică, viitor președinte al secției de fotbal a SCM Gloria Buzău.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Un comentariu la „Piedică pentru clubul sportiv al primăriei, SCM Gloria Buzău. Președintele Vasile Niță: „Suntem disperați”

  • Domnule Nită, cred si eu ca sunteți disperati, atâta vreme cât ați pus jucătorii de la Stejarul să semneze contracte în alb înainte de înființarea clubului… Nu imi miroase deloc a bine….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.