Pierdere mare pentru SCM Gloria. Care e motivul

Pierdere importantă pentru SCM Gloria, clubul sportiv al Primăriei Buzău.

Șeful nr. 1 din club, Cristi Ceaușel – președintele Consiliului Director – a demisionat din funcție.

Ceaușel a câștigat concursul pentru postul de director economic al Primăriei Buzău și s-a despărțit de clubul sportiv.

Ceaușel este absolvent al Academiei de Studii Economice București. A fost consilier al primarului Toma, iar de SCM Gloria s-a ocupat „neremunerat, ca și ceilalți membri ai Comitetului Director”.

„Da, am demisionat, atribuțiile mi-au fost preluate, ca interimar, de domnul Aurelian Poterașu, directorul Școlii nr. 11. Consiliul Local va trebui să numească un alt președinte. Legal nu mai puteam activa la Gloria, dar nici nu aș mai fi avut timp. Am mult de lucru în noua funcție, am și câteva idei pentru a îmbunătăți activitatea, în principal legate de informatizarea acestui serviciu”, a spus Ceaușel pentru buzoienii.ro.

După plecarea lui Ceaușel, greul administrării clubului va rămâne pe umerii președintelui Ion Cazan.

Opinie

Plecarea lui Ceaușel va slăbi clubul din Crâng. Fostul șef din Crâng a demonstrat în cei 2-3 ani în care s-a ocupat de clubul cu sute de sportivi și de problemeștie meserie. Toate echipele clubului (handbal, fotbal, rugby și volei) au mers doar în sus, cu performanțe mai bune de la un an la altul.

„Se vor descurca și fără mine. Sportivii, antrenorii și șefii de secții să-și dea silința, e vorba de profesia lor” – Cristi Ceaușel

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Pierdere mare pentru SCM Gloria. Care e motivul

  • deci am ramas fara creier ? oare am avut asa ceva ? creier nu mai este , bani nu mai sunt , ne ducem la vale …ne imprumuta directorul de contra informatii si gata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.