Piesă de teatru la Buzău cu Temișan, Monica Davidescu și fata lui Hagi

Vineri, 14 iunie, la Sala Consiliului Județean Buzău, cu începere de la ora 19.30, vă invităm să urmăriți una dintre cele mai aplaudate piese de teatru din acest an.


Comedia „Sistemul Perfect” este o adaptare după „Sistemul Ribadier”, o savuroasă piesă de teatru în trei acte de Georges Feydeau, autor ce este extrem de cunoscut la noi în țară pentru o altă capodoperă „La puce à l’oreille– Puricele în ureche. 

Tema principală o reprezintă stratagema unui soț de a scăpa din casa conjugală, hipnotându-și soția.

Regretatul nostru artist și regizor Ion Caramitru și-a dorit sa regizeze această piesă și ca o coincidență, un alt regizor cu rădăcini aromâne, Toma Enache a pus în scenă piesa autorului francez.

De-a lungul timpului, piesa a fost preluată și prezentată cu succes la cele mai cunoscute teatre din lume.

Distribuție:

Angèle – Monica Davidescu

Ribadier – Aurelian Temisan

Thommereux – Silviu Biris

Savinet(Sauvignion) – Ovidiu Cuncea

Gusman – Cosmin Vîjeu/Vasile Revnic

Sophie – Kira Hagi

Toma Enache, regizorul acestei piese, este actor, poet, jurnalist și un regizor de film extrem de apreciat în România. El este autor al unor filme independente cu mare succes de public (preluate de platforma Netflix) și premiate internațional, precum NU SUNT FAIMOS, DAR SUNT AROMÂN (primul film vorbit în aromână, lansat în 2013) și ÎNTRE CHIN ȘI AMIN (primul film despre ororile Experimentului Pitești, lansat în 2019, cu peste 50 de premii internaționale), iar in prezent este in post productie cu un incitant film despre viața marelui nostru compozitor George Enescu.

Biletele se gasesc online pe www.ticketstore.rowww.iabilet.ro și www.ticketnet.ro si fizic, la casa de bilete a Teatrului George Ciprian.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.