Pieton din Costești în comă. Accident la intersecția spre Gherăseni

Accidentul s-a produs în această seară puțin înainte de ora 22.00 la Costești.

Conform primelor informații un localnic a fost lovit de un autoturism în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis.

Mai exact la intersecția dintre DN2E85 și șoseaua spre Gherăseni (Dn2C).

Pietonul a fost preluat de o ambulanță și transportat spre UPU în stare de inconștiență.

Intersecția de la Costești ci drumul spre Gherăseni

La volanul autoturismului se afla un șofer de 32 de ani din Piatra Neamț.

Este al doilea accident grav după cel din această dimineață, de la ora 07.00, când o femeie din Poșta Câlnău a fost accidentată mortal în timp ce încerca să traverseze strada pe o trecere de pietoni rămasă nemarcată după asfaltarea recentă (pentru detalii click AICI).

Citește și articolul: În această seară. Zeci de candele aprinse pe treptele catedralei Sf. Sava

Vom reveni cu informații.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Pieton din Costești în comă. Accident la intersecția spre Gherăseni

  • În legătură cu desele accidente care se produc , nu numai în Buzău ,e adevărat ,dar eu mă refer la drumurile din orașul nostru , și v-aș ruga ca , pentru o zi să lăsați mașina și să vă transformați în biciclist . Încercați să mergeți pe bdul N Bălcescu, cât mai aproape de trotuar ,așa cum scrie la regulament .Vă asigur că nu o să reușiți .Carosabilul este atât de degradat și plini de gropi pe margini .încât oridecâteori încercați să treceți ,nu veți reuși ,pentru că o groapă ,cât de mică vă poate aduce la spital .Un alt aspect este viteza nebună cu care se circulă prin oraș .Șoferul ăla cred că nu e sănătos la cap .Oricând poate nenoroci un alt autoturism ,o bicicletă ,sau simpli trecători .V-aș ruga ca oridecâteori sunt luați în vizor acești vitezomani ,să fie opriți și sancționați .Mulțumesc .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.