Pietonul beat la trecerea de pietoni sau șoferul neatent ?

E polemică printre buzoienii care au văzut imaginile și explicațiile legate de accidentul de aseară (prezentat pe Smeeni.com):

Cine e vinovat ?

Ce s-a întâmplat ?

Duba de la Elit (mezeluri) a lovit un bărbat în stare avansată de ebrietate care traversa în vecinătatea trecerii de pietoni de la Smeeni (centru):

Bărbatul de 57 de ani a zburat câțiva metri prin aer. Inițial s-a crezut că a murit! Starea sa de inconștiență s-a datorat impactului cu duba și a stării de ebrietate
În dreapta imaginii se vede indicatorul „Trecere de pietoni”, în stânga duba de la Elit
Șoferul dubei (27 de ani, din Smeeni) se disculpă: „Veneam din colo, de la spălătorie, și l-am atins. Mi-a apărut deodată în față”. Nu s-a înțeles din declarația acestuia dacă a pus sau nu frână (mai degrabă nu).

Notă: În preajma trecerilor de pietoni șoferii trebuie să reducă viteza până la 30 km/h.

Localnicii din Smeeni polemizează asupra vinovăției.


Citește și:

loading...

5 comentarii la „Pietonul beat la trecerea de pietoni sau șoferul neatent ?

 • …ce viteză 30 km/h în preajma trecerii de pietoni!?…. să vedeți la trecerea de pietoni din sat , dn2b, trec unii cu 100 la oră, plus depășire !!!…

  Răspunde
 • Ideea este ca fiind stat de drept, nu facem judecata medievala în piata sfatului. Avem institutii abilitate. Romania e o tara cu foarte mulți bețivani, pedestri sau la volan. Stiind asta, trebuie sa conducem preventiv. Dar în cazul de față, alcoolistul e vinovat.

  Răspunde
 • Nu disculp și nu acuz pe nimeni, dar dacă aveți acces la vreo cameră video stradală sau la altă cameră video din zona semaforului cu buton din bariera Ploiești, penultimul semafor de la ieșirea din oraș spre Ploiești, să vedeți la ora 14.30, aproximativ, un pieton cu bicicleta cum traversează pe roșu iar eu frânez în draci și îl ocolesc. El nici o treabă nu are. Norocul meu că nu venea nimic pe contrasens.

  Răspunde
 • Daca esti beat, ar trebui sa fii considerat din start vinovat, si ca sofer, si ca pieton. Betivii sunt cei mai scarbosi oameni posibil. Mult zis oameni, animale, mai degraba.

  Răspunde
 • Puneți și voi ceva emoji la poza cu rănitul! Că mai sunt și persoane sub 18 ani care vă citesc stirea.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.