Piroman reținut! Putea provoca o nenorocire în bloc

Un tânăr de 23 de ani, bănuit a avea probleme la „mansardă”, e suspectat că a dat intenționat foc apartamentului de la ultimul etaj al blocului A1 din centrul comunei Berca.

 „În baza informațiilor transmise de locatari, jandarmii  au identificat un barbat de 23 de ani despre care se susține că ar fi fost autorul incendiului, persoana fiind imobilizata la autospeciala jandarmeriei, ulterior predată lucrătorilor de poliție pentru investigații”, informează jandarmii buzoieni.

Ulterior, polițiștii l-au internat pe tânărul piroman la Săpoca. În apartamentul incendiat se afla și o butelie. Locatarii au fost evacuați, iar focul stins apoi de pompieri.

Primar Berca: „Anchetă drastică, măsuri extreme”

„Referitor la incendiul care a avut loc în urma cu o ora la locuința familiei Ionita, etajul 4 din blocul A 1, transmit locuitorilor din acest bloc faptul ca împreună cu poliția si toate organele abilitate se va face o anchetă drastică, si se vor lua măsuri extreme.

Mentionez ca familia locuiește acolo de aproximativ 35 de ani, prin repartizare a locuintei de către fostul GOSCOM. Pana in prezent, familia nu a reușit să achiziționeze apartamentul cum au procedat peste 90% dintre proprietarii de apartamente din Berca, rămânând la statul de chiriași precum alte aproximativ 60 de familii.

În acest moment cel care este vinovat de producerea incendiului, un tânăr de aproximativ 21 de ani, a fost ridicat de poliție și se află internat la Spitalul Sapoca, el fiind cunoscut cu probleme de “comportament”.

Mâine, joi, 2 ianuarie 2020, ora 10, rog toti proprietarii de apartamente din blocul A1, sa se prezinte la sediul Primăriei Berca pentru a se discuta problema mai detaliat. Mentionez ca vor fi prezenți și reprezentații poliției.

Noi nu vom rămâne în niciun caz indiferenți si vom ajuta toate familiile afectate de acest incendiu.Pe această cale, imi cer scuze tuturor familiilor!”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.