Pistă de karting pentru începători

În articol au fost inserate imagini cu tinerii din Buzău pasionați de karting, dând ture pe noua pistă din Parcul Tineretului.

Noul circuit trasat cu vopsea – în zona folosită și de cei care se dau cu rolele și bicicletele

Mihai Ion, antrenor Karting Palatul Copiilor Buzău: „Încă un pas către un vis măret! Am inaugurat, alături de prietenii și colegii mei de la Palatul Copiilor Buzău, pista de karting unde se vor antrena piloții mari și mici ai Buzăului. Mulțumim doamnei viceprimar Oana Matache pentru spațiul alocat și sprijin, dar și oamenilor de bine care m-au ajutat la amenajarea ei. VĂ MULTUMIM!! EU ȘI MICII MEI PILOȚI!”

Antrenorul de la Palatul Copiilor a anunțat că are deja 180 de copii înscriși, iar cei care mai doresc vor fi trecuți pe lista de așteptare.

După această pistă de inițiere, Primăria Buzău are în plan să amenajeze și una mai mare, pentru seniori. Primarul Toma a vorbit în trecut despre un teren, în Bariera Brăilei, aproape de râul Buzău.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Pistă de karting pentru începători

  • Draga redactie,stii cumva unde este apa din baltoaca de la iazul morilor ? A FOST VREUN BEBELUS PE ACOLO si de asta a ramas doar de vreo 10 cm ?!!!

  • Oooo…deja domnule Tereacă!! Cârcotașii ăștia care au tot contestat „marele proiect”, dar mai ales suma cheltuită, tot ei sunt de vină ? Pariez că la iarnă acolo va fi un mic patinoar!!

  • Ceva poze cu avalansa de vizitatori din ultimele zile are redactia?

  • Azi am trecut pe lângă Lacul Morilor si erau peste 1000 persoane, am vazut chiar si japonezi, arabi, făceau selfieuri… foarte ok.
    Iar i.am umilit pe parizieni cu fieratania lor de turn Eiffel ….

  • Pista de karting înseamnă altceva, nu două linii pe asfalt!
    Chiar ne credeţi proşti? Cât a costat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.